Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 20 felett állandóan pattanásosan?

20 felett állandóan pattanásosan?

Figyelt kérdés

Három hónapja figyelem az arcom. Azóta folyamatosan van pattanásom, gyakran nagy (kb centis dudor,fehér genny nem látszik benne) kinyomhatatlan, ami vagy két hétig is ott van. Többször van olyan hogy szimmetrikusan mindkét oldalt van.

Nyomkodom az arcom. Tudom nem szabadna, de nem tudok leszokni róla. Szinte minden nap nyomkodok rajta, van hogy többször is. Persze gőzölés meg minden nélkül.

Egészségtelenül táplálkozom, sok vizet iszok.

Mit tegyek a pattik ellen? Miért van még most is?

24n

2014. nov. 7. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne kivizsgálni,de egy jó tanács ne nyomkodd,több kárt csinálsz.
2014. nov. 7. 13:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ha a kinyomhatatlanokat simán nyomkodod gőzölés, fertőtlenítés nélkül akkor ne csodálkozz ha sose múlnak el. Le kell róla szokni. Olyan nincs hogy nem tudsz... nem csinálod és kész.

Az egészséges étkezés is fontos a szép bőrhöz... a megfelelő higiénia, arcápolók is, érdemes bio termékeket használni.

2014. nov. 7. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is borzasztó aknés volt a bőröm, jó kis hegek maradtak utána, aztán mióta életmódot váltottam, (egészséges táplálkozás, sok víz és testmozgás) teljesen letisztult az arcom.
2014. nov. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!