Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett hajjal mit csináljak?

Töredezett hajjal mit csináljak?

Figyelt kérdés
Régen nagyon szép, és hosszú hajam volt . Mindig fényes volt és vastag szálú. Fél éve vasalom a hajam és már vagy 1 hónapja leálltam vele, de elkezdett vékony szálú lenni és törni. Napról napra rosszabb. Milyen balzsamot és hajpakolást vegyek rá? vissza szeretném növeszteni a régi hajamat, ami nyíl egyenes volt. Mostmeg össze vissza hullámos ... Szerenék modellkedéssel is foglalkozni ezért lenne is fontos a szép hosszú haj.
2010. aug. 8. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
hát figyelj, szerintem a legjobb, ha levágatod a töredezett részeket, mert folyamatosan vissza fognak törni, és egyre rövidebb és csúnyább lesz. Levágatod az elvákonyodott részeket, utána pakolás, balzsam, meg miegyéb, és tényleg ne vasald, mert csak szétcseszi a hajad.
2010. aug. 8. 23:36
 2/9 A kérdező kommentje:
oks, köszi:) csak az a gázos h nemrég vágattam le a hajam és nem akarok még rövidebbet. Dehát nincsen más választásom :S
2010. aug. 8. 23:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Jah és haj és balzsam márkákat tudnátok mondani ami jó a töredezett hajra és bevállt?
2010. aug. 8. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:

első vagyok. szerintem a pantene sampon, balzsamok nagyon jók, nekem beváltak. Meg még a dm-nek van samponja is meg balzsamja (valami dm márka, nem drága), szerintem az is nagyon jó, vettem barna hajra valót, mert nekem az van, és tök szép puha lett tőle a hajam.

esetleg még hajvégre való olajat vegyél, az pont jó rá, de még mindig azt javaslom, hogy vágass belőle.

2010. aug. 8. 23:44
 5/9 A kérdező kommentje:
nekem is barna a hajam :) okés köszi (L)
2010. aug. 8. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:

hát elősször is olló! Sajnos:S

Hajvégápoló töredezett hajra én Avon-tól szoktam rendelni:

[link]

Pakolás:

[link] ( itt olvasgathatsz róluk)

Amit én használok az ez: ( kb 1 órán át hagyom fent a hajamon és utána mosom csak le)

[link]

Sampon:(regeneráló sampon!)

[link]

Kis olvasmány:

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 9. 13:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat:) MA vettem Gliss Kur hajápoló szérumot töredezett hajra meg van itthon regeneráló balzsam.. remélem használ:S Még nem annyira törk a hajam, de nem akarom megvárni amíg nem lehet vele semmit sem kezdeni:S
2010. aug. 10. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:

én ajánlani tudom a syosst, [link] árban egyáltalán nem vészes, mondhatni olcsó, maximum 1000forint a balzsamis, a sampon is.

valamint a loreálnak vannak nagyon jó új termékei, pakolások, új samponok, balzsamok! (mondjuk a loreál kicsit drágább, de még elérhető)

pl. van egy nem kimosós felszívódó zselés állagú méhpempős balzsamja, ami nem nehezíti el a hajadat, ha az előírt mennyiséget használod...én éjszakánként szoktam alkalmazni, valamint a szilikonos hajvégápolót!

remélem rendbe jön majd!

2010. aug. 11. 13:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm=) Mindenképpen kipróbálom a Syoss-t is:P
2010. aug. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!