Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezett hajjal kapcsolatban...

Töredezett hajjal kapcsolatban vki?

Figyelt kérdés

Olyan 7 centit kellene kb levágatni, de ugyebár nagyon sajnálom, de vágatni mindneképp fogok.(kb akkor fül alattig fog érni) a hosszú haj áll jól mki szerint nekem és nagyon sajnálom h le kell vágatnom :(

Ha nem 7 centit vágatok hanem mondjuk csak 5öt és ápolom és majd havonta kicsit vágatok az úgy nem érne semmit?

A csatolós hajakról mit tudtok?hol lehet beszerezni?

2010. máj. 3. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél bátor és vágass pl egy Beckhamnés frizurát.Nyáron gyorsabban nő a haj.

Pl tavaly júliusban mell alá érő volt a hajam, de nagyon el volt törve. Elegem lett,váltottam kímélőbb hajszínre és a fodrászomat megkértem,hogy vágja le ami el van törve. Vállig érő hajam maradt....Nekem is a hosszú haj áll jól,de érdekes módon ez is jól állt:) Azt is észrevettem,hogy gyorsabban növekedett a hajam vágás után.Azóta nem félek a hajvágástól(utána még volt 2 'nagy hajvágás').Nagyjából visszanőtte a hajam,amit levágtunk(ami nem 7 centi volt:).Sokkal szebb.Kár halogatni a vágást!

Póthaj: először én is vettem,de nem nagyon használtam.Szerintem nem éri meg és nyáron különben is melegít.Ha most levágatod a hajad ,szeptemberre már hosszú lesz.

2010. máj. 3. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) le fogom vágatni
2010. máj. 3. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:

vágasd le a hajad igen, és vegyél hajvégápolót, amit minden hajmosás után egy egy mogyorószemnyit kell kinyomni belőle és a hajvégre felkenni(óvatosan vele mert zsíros hatást kelt a sok krém). ezt lehet vizes, nedves, vagy száraz hajra is felkenni. ha használod rendszeresen(hajmosás után) akkor nem lesz vele gond és rendbe jön :)

19/L*

2010. máj. 3. 20:18
 4/7 anonim válasza:
nekem is volt hát középig érő hajam, de egyéb dolgok miatt meg kellett válnom tőle. :( azóta 2szer megnövesztettem vállig érőre, azért, hogy szigorúan addig, és levágatom. Közben ápoltam, mostam és balzsamot is használtam! Azóta a régi a hajam, és kb 2 hete eszek naponta élesztőt, és már nőtt is vagy 2 centit! szal ezt is ajánlom!
2010. máj. 5. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:
de attól nem fogok hízni?:S
2010. máj. 6. 07:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok :inkább DM-es hajvitamint vegyél.Kb egy ezres és 2 hónapig elég.Nem hízol meg tőle, nekem ez jött be
2010. máj. 6. 20:49
 7/7 anonim válasza:
nem hízol, mivel nem a liszben több fehérje van, mint az élesztőben! és olcsó is! azóta abbahagytam, mert szüneteltetni kell a szedését! De most már össze tudom kötni a hajam!
2010. szept. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!