Csatos póthajjal kapcsolatban segítene valaki?
Vaterán szeretnék rendelni, de több kérdés is megfogalmazódott bennem.
Annyit tudok hogy mindenképp emberi hajat akarok nem műt, kb. olyan 100gr és 50cm-re gondoltam, de nem igazán értek hozzá. pl. Hány csatos a min.?
1.) elég nagy a választék, honnan tudhatom melyiket érdemes?
2.) festett hajam van, a festék szerint világosbarna, a hajamon nagyon sötét, mit tegyek hogy biztosan eltaláljam a nekem passzolót? vagy be lehet majd festeni?
3.) elég rövid a hajam, oldalt nagyjából vállig ér, hátul viszont csak a nyakam közepéig...de elég dús, akkor így menni fog a dolog? nagyon nem tetszik ilyen röviden:S
4.) rendesen fog nőni a hajam közben, nem roncsolja ha gyakran hordom?
ha valamit még tudnom kell megköszönném ha leírnátok:)
Ha már pénzt adsz ki rá, szerintem ne vaterán rendeld meg, mert arra bármit irhatnak.
Az a legjobb, ha europait veszel, mert az passzol a te hajadhoz.
A vaterán meg ilyen szar oldalakról ne rendelj mert én is rendeltem és nem is jót küldtek ki :) aztán rendeltem itt
nem roncsolja a hajadat. csak jól kel felrakni meg egyezzen a haj szín bár lehet festeni én azért nem hordom mert nem akarom befesteni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!