Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pár kérdésem lehetne póthajjal...

Pár kérdésem lehetne póthajjal kapcsolatban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Indiai hajat szeretnék felvbarratni. 100 gramm haj az kb mennyi tincs, és elég-e egy szép hajhosszításhoz? Illetve, milyen állapotban (olvastam tresszelt, meg copfozott, gyűrűs stb) kell megvennem, ha hőillesztéssel szeretném feltetetni?
2011. máj. 12. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem most jött meg az indiai hajam..nagyon szép...100gramm elég...ha varratod akkor nem tincsek lesznek, hanem hajsor...ez van tresszelve...ha hőillesztéssel szeretnéd felrakni (én azzal fogom...) akkor keratin kell hozzá...és ez akkor tincses megoldás...és ez a megoldás néz ki a legjobban...úgy értem a legtermészetesebben ha már póthaj...

22L

2011. máj. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!