Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz, hogy a töredezett haj...

Igaz, hogy a töredezett haj nem nő?

Figyelt kérdés

Szerintetek befolyásolja a töredezett hajvég a haj növekedését?

Azt hallottam, hogy ha valakinek töredezett a haja vége, akkor azok nem fognak úgy nőni....Csak nem értem, hogy a töredezett hajvégnek mi köze van a növekedéshez,ha elvileg a haj a fejtőből, a gyökeréből nő nem pedig a hajszál végétől....

2011. nov. 8. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a haj felülről nő, alul pedig törik.A törött haj is nő ugyanúgy, csak ami felül nő, az alul le is törik.Ezért van az, hogy a törött hajon nem látszik annyira, hogy gyarapodna a hossza.
2011. nov. 8. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Első jól mondja, annyi az egész, hogy ami felül megnőtt alul letörik...
2011. nov. 8. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen befolyásolja,de ha mondjuk hosszú hajad van és nem szeretnéd levágni az is ugymond megoldható.Vannak ilyen tony guy hajsamponok meg balzsamok melyek puhitjak a hajad és én ajánlom mindenkinek aki nem szeretné levágatni a haja végét mert javitanak a végén és nem fog töredezni,és mintha megujulnának a végei a hajnak és tovább nől is a hajad sőt van a a gliskurnak is egy hajkrémje amely eltünteti az eltördezett végeket. :)
2011. nov. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!