Hosszú, hátközépig (talán kicsit feljebb) érő hajam van. Hogyan vágassam le?
Eléggé elvékonyodott a hajam:S Nem tudom, hogyan lehetne dúsabb hatást elérni. A hosszát meg akarom hagyni hátul. A fejem amugy kicsit duci, mert híztam pofira, de amugy nem vagyok molett, közepes testalkatom van.
Légyszi adjatok tippeket!!!
Persze a fodrászt is megkérdezem, hogy szerinte mi állna jól nekem, de kíváncsi vagyok az ötletekre! :)
ne vágasd leeee
én ugyanígy voltam, levágattam épphogy váll alá érőig (addig volt vékony/töredezett) és sehogyse jó, nem tetszik, és azóta (1hete) összefogva hordom...
Le ne vágasd!
Olyan ritka, hogy valakinek szép hosszú haja legyen... röviddel bezzeg Dunát lehet rekeszteni.
Képed van?
de így annyira rálapul a fejemre :( a hosszát nem akarok levágatni! csak elöl pl oldalfrufrut vagy vmi...
bocsi, de képet nem szivesen mutatok:$ ne haragudj:(
hű, köszönöm a véleményeket! :)
Ha meg is tépetem, akkor sem nagyon csak nagyon kicsit és elmegyarázom neki, hogy NAGYON KICSIT TÉPJE MEG,DE a hossza maradjon meg!!!! ugye igy megérti ha elmondom? vagy Ti is így mondtátok és csak nem ugy csinálta meg? :S
sztem tök gáz meg ciki hogy csak így levan vágva tök egyenesre a hajad és hogy néézz ki ccchööö...
semmi fazonn, semmii nincs bennnee
de mondjuk nem akarok senkit se megbántani tényleg
ez az én véleményem
am fodrásztól függ hogy milyen lesz:)meg ha rendesen elmagyarázod neki hogy tényl csak nagyon nagyon kicsit vágjon de azért legyen tépett akkor biszt jólmegfogja csin
am majd ha eldöntötted hogy levágatod-e vagy sem akkor írhatnál:)és ha levágatod akkor hogy hogy sikerült:)
nekem tökéletesen megértette:)
és nagyon tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!