Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudom, hogy már nem igazán...

Tudom, hogy már nem igazán aktuális a kérdés, de a strandon jó módszer az, ha zuhanyzás után bekenem magam naptejjel, és úgy megyek a vízbe? Majd ha kijöttem a vízből, megint zuhany.

Figyelt kérdés

2020. szept. 20. 18:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ok, köszi :)

Lehet, az a legjobb, ha először zuhanyzok rendesen (tusfürdővel), bekenem magam naptejjel, várok 20 percet, és a medence melletti tusolónál vízzel lecsapatom magam, mielőtt bemegyek.

2021. szept. 2. 20:02
 12/22 A kérdező kommentje:
De azt viszont nem teljesen értem, miért mondják azt sokan, hogy ha egy normál hidratáló arckrém után egy-két órával vízzel arcot mosok, akkor az eltünteti az előzőleg felvitt krémet, és érdemes újrakenni? Az is beszívódik, mint a naptej, ugye?
2021. szept. 6. 06:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. A hidratálót ujrakenheted, de mivel a fürdőben amugy is vízbe mész, mi a f@*nak kenned be magad megint a 2 fürdés között??? Ha ott 5 mp telik el?? Gondolkozz légyszíves.
2021. szept. 6. 16:36
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem kenem a hidratálót újra, mielőtt a vízbe megyek. Ha erre gondoltál (?). Bocsi, ha félreérthetően írtam. Amúgy is inkább fényvédőt használnék ilyenkor arcra. Csak ezzel a kérdéssel kapcsolatban jutott eszembe az, amit a #12-ben írtam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

De ezt nem strandoláskor értettem, hanem általában.

A hidratáló más, mint a naptej, de nekem akkor is furcsa, hogy a hidratálót ilyen könnyen el lehet tüntetni egy sima arcöblítéssel.

Mindenesetre akkor így jó egy strandolós napon?

- zuhanyzás otthon rendesen tusfürdővel; arctisztítás és arcra fényvédő

- a testem naptejjel kenem be

- várok 20 percet, elindulok

- a medence mellett lecsapatom magam, de tusfürdő nélkül, az arcomat is leöblítem vízzel

- bemegyek a medencébe

- ha kijöttem, újrakenem a naptejet a testemre, és a fényvédőt az arcomra

:)

Nyilván látszik, hogy nem vagyok egy beauty guru, ezért is kérdezek ennyit :(

2021. szept. 6. 18:13
 15/22 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

A hidratáló más, mint a naptej, de nekem akkor is furcsa, hogy a hidratálót ilyen könnyen el lehet tüntetni egy sima arcöblítéssel 1-2 órával a felvitele után, mivel én úgy gondolnám, hogy addigra már csak beszívódott a bőrbe annyira, hogy öblítés után is el kéne látnia a feladatát.

De akkor ezek szerint nem egészen így van.

2021. szept. 6. 18:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen. Ahogy írtad a 14.ben
2021. szept. 6. 19:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Ok, és nem akarom bonyolítani, de ha úszás után (is) szeretnék zuhanyozni, akkor melyik jobb:

rögtön zuhany, majd naptej

naptej, várok 20 percet, és zuhany

2021. szept. 6. 20:58
 18/22 A kérdező kommentje:

Talán jobb, ha utána rögtön zuhanyozok, aztán bekenem magam naptejjel, ugye?

Mert addig nem égek le, amíg a vízből kijövet odaérek a zuhanyhoz.

2022. ápr. 17. 19:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂kérdező bocs de sírok …. Feldobtad az estemet!

Ne érts félre nem bántásból de most az jutott eszembe hogy maradtál eddig életben ? 😂

2022. ápr. 20. 23:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem haragszom... nem tudom :)
2022. ápr. 21. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!