Pár embertől hallottam, hogy a zuhanyzást a nemi szervekkel kezdik. Utána gondolom kezet mosnak szappannal, vagy legalább leöblítik a kezüket, mielőtt a többi testrészt mosnák, ugye?
Nem, minek? Tisztálkodok nem pisilek.
Amúgy nálam test, aztán arc.
Ennyi erővel a talpad mosása után is kezetmoshatnál, az nyáron valóban koszos tud lenni, ellentétben egy rendszeresen tisztított nemiszervvel.
Én arctól lefele szoktam elkezdeni a tisztálkodást.
#7 "nemi szervek" xD több is van ? :D
Nem beszólásból, csak viccesen hangzik! :D
De a kérdezőt nem értem...
Tehát pár embertől hallotta, hogy a zuhanyzást a nemi szervekkel kezdik.
Akkor több ember zuhanyzik egyszerre? Vagy legalább kettő?
Akkor még jó, hogy a nemi szervvel kezdik, és így utána megállja a helyét a kézmosás is...
Azaz gondolom érti mindenki :D
Ha a nemi szervvel "kezdik a zuhanyzást" akkor az már eleve más tészta, mondhatni zuhanyzás extrákkal, utána még jó, hogy kezet mosnak :D meg persze egyéb testrészeket amik "bepiszkolódtak"...nem ?
Szóval így jogos a felvetés.
Ésszerű válaszokat kaptál, és még ugye maradt ez, ami még szóba jöhetett, már ha erre gondoltál! :D
Ja, elfelejtettem még hozzátenni az előző hsz.mhez (#8), hogy minden nyúlszájú, és aki melegecskének érzi magát, az szavazzon már le, csakhogy megtudja mindenki hány ilyen véglény leledzik errefelé (:
Hogy másszon bele a szátokba Caitlyn Jenner.
És tegyen boldoggá minden ilyen ratyitallér savazó szavazót egy vagon kokeró 😙❤☝🍆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!