Tudom, hogy már nem igazán aktuális a kérdés, de a strandon jó módszer az, ha zuhanyzás után bekenem magam naptejjel, és úgy megyek a vízbe? Majd ha kijöttem a vízből, megint zuhany.
Akkor először naptej, utána zuhany?
A vízben így nem lehet leégni naptej nélkül?
Hiába pontoztok le, nagyon hülye ötlet naptejjel bekenés után menni vízbe. Legalább várjon vele, amíg felszívódik.
Egyzerűbb annyit lenni a napon, ami még nem sok. lehet kapni ilyen szalmakalapot vagy mit, aminek nagy a karimája és az is véd a napfénytől. Vízben gondolom, nyakig vízben vagy, különben minek mennél bele
Drága kérdező, akkor most leírom lassan, hogy megértsd.
1. lezuhanyzol
2. megszáradsz vagy megtörölközöl
3. bekened magad naptejjel
4. vársz 20 percet
5. bemész a vízbe
Köszi :)
Még annyi, hogy medencéknél általában muszáj közvetlenül a medencébe menés előtt zuhanyozni (kötelező, és van mellette erre a célra tusoló). Szóval ha a naptej után várok kicsit, majd zuhanyzok a medence mellett, és bemegyek a vízbe, úgy is jó lehet?
Kedves kérdező. Én nem tudom ezen mi bonyolult :)
Levetkőzöl, bekened magad, vársz 15-20 percet. (már az autoban/indulás előtt is kenheted magad, így több rétegben véd, de csak akkor kendd újra ha az előző beszivodott)
És utána zuhanyzol, majd bemesz a vízbe. Ha kivarod a 15-20 percet, akkor a zuhanyzastol nem lesz semmi baja a naptejnek, beszivja a bőröd! Azt nem tudod lemosni. Nyugodtan menj be a vízbe, és mikor kijossz kend be újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!