Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnék világosítani a...

Hogyan tudnék világosítani a hajamon? Palette xxl color jégszőke?

Figyelt kérdés
Nem mennék most fodrászhoz mert nemrég voltam. a hajam gesztenyebarna és vannak benne szőke melírok de nem túl sok.egy hónapja volt festve. nem szeretnék nagyon szőke lenni csak világosítani a jelenlegi hajszínemen pár árnyalatot:) Erre a festékre gondoltam és hogy utána megmosnám Schauma hamvasító samponnal. De ugye nem lenne sárga akkor? mert azt nagyon nem szeretném:) előre is köszi remélem valaki tud segíteni.
2010. aug. 6. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem hogyha azzal bekened akkor vörös lesz, vagy sárga.Jégszőke tuti hogy nem lesz belöle.
2010. aug. 6. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
jaj bocsi kihagytam egy sort, hogy csak világosítani akarod, háát én nem ajánlanám:S
2010. aug. 6. 00:41
 3/9 A kérdező kommentje:
És nem tudsz valami más festéket amivel lehetne rajta világosítani?
2010. aug. 6. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:
mikor én szőke festéket kentem a barna hajamra sokadjára is csak foltos narancssárgás lett. a töve világosabb a vége sötétebb lesz, szóval ne nagyon kísérletezz. szép nem lesz az tuti
2010. aug. 6. 00:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha pár árnyalatot szeretnél világosítani a hajadon, akkor arra a Garnier kiszőkítő jó. Azt nem tudom milyen színt fog eredményezni, de hogy világosítani fog, az biztos. Én a feketét szívattam le ezzel. Nem narancssárga lett, hanem barnás.

[link]

Dm-ben, Rossmanban vagy akár a Tescoban is találsz ilyet.

20L

2010. aug. 6. 07:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor sztem ma ezzel megpróbálom:) meg azért biztonság kedvéért veszek egy Schauma hamvasító sampont és utána megmosom azzal:) Remélem így jó lesz:D
2010. aug. 6. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:

07.44 vagyok

Majd írd meg mi lett az eredmény! :)

20L

2010. aug. 7. 10:46
 8/9 A kérdező kommentje:
egy tincsen mertem csak kipróbálni mert alapból az volt a dobozon h barna hajra nem ajánlott:\ és 30percig hagytam rajta én nem világosodott :( Hétfőn lehet h elmegyek fodrászhoz vagy azon gondolkozok h rákenem ezt és akkor tovább hagyom rajta nemtudom...:) szted?
2010. aug. 7. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát én ezt nem is értem... Mondjuk én is valamivel tovább hagytam rajta, de ahol az eredeti barna hajamat szívta, ott majdnem szőke lett. Szerintem még egyszer próbáld ki csak egy tincsen, de most több ideig. Abból nagy baj nem lehet. Ha semmi, akkor viszont tényleg jobban jársz a fodrásszal.

20L

2010. aug. 8. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!