Lányok, ti használtok valamit a hajatokra?
Figyelt kérdés
Én a samponon kívül hajmosás után használok még rá hajkondicionálót, illetve hajvégápoló szérumot. Ez elégnek is tűnik, viszont napközben, ha kiengedve hordom a hajam, nagyon könnyen elveszíti azt a sima állagát és hamar összekócolódik. Ti használtok valamit arra, hogy napközben is fényes és sima maradjon? Főleg inkább szérumokra, balzsamokra gondolok, nem pedig lakkokra.2020. szept. 4. 11:18
1/5 anonim válasza:
Semmit nem használok a hajamra a samponon kívül.
Egészséges vitamindús étkezést folytatok. Belülről kell táplálni, hogy a haj kívülről szép fényes és egészséges legyen.
2/5 Metionin válasza:
Én mosáskor balzsamot és utána hajvégápolót. Nekem esős-párás időben szokott ilyen fura "szöszös" lenni az amúgy sima hajam, akkor egy kis hajvégápolót teszek rá de amúgy 2 mosás közt semmit.
3/5 anonim válasza:
Nekem mindig is nagyon száraz volt a hajam, hiába iszom rengeteg vizet és hiába étkezem egészségesen. Nekem a Wella SP termékek váltak be, abból van a samponom és a hajpakolásom is (minden második mosásnál fenn hagyom egy órára mielőtt lemosom), csodákat művel a hajammal.
4/5 Miss Endzsi válasza:
Balzsamot és hajápoló sprayt, csináltam 2 évig a szilikonmentes ápolást de ugyanilyen volt a hajam, kicsit törik a hajvasalótól, de összességében szép, napközben szoktam kefélni néha.
5/5 anonim válasza:
Balzsamot használok, anélkül fizikai képtelenség kifésülni. A fényét szennapakolással tartom fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!