Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti miket hasznaltok a...

Lányok! Ti miket hasznaltok a hajatokra/borotokre?

Figyelt kérdés

En a boromre: Garnier hidratáló krém

Egy héten kétszer valamilyen arcmaszk

Es igazabol ennyit használok a boromre mivel szerencsere egész szép borom van, jo persze nem tokeletes (nem egobol irom vagy ilyenek)

Viszont a hajammal vannak gondok, mivel vékony szálú es gyorsan zsírosodik. Arra most jelenleg egy L'Orealos sampont és balzsamot használok, ami amúgy tök jó, de nem tudtok valami olyan terméket mondani ami illene a hajamra? Mar annyi mindent kipróbáltam:/

2020. jan. 26. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:

én nem használok hidratáló krémet, csak a szemem köré...lehet fujjogni, de azóta szép, tiszta a bőröm amióta kivettem a rutinomból.

Egyébként garnier micellás vizet, garnier bőrradírt és egy hámlasztó tonikot.

A hajamra pedig: schauma festett hajra való sampont és pantene balzsam. Nekem is gyorsan zsírosodik, kétnaponta megmosom, de nincs benne semmi ördöngőség. 1 órával előbb kelek aztán annyi.

2020. jan. 26. 17:41
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 En is kenytelen vagyok elobb kelni, hogy naponta megmoshassam:D De inkabb kelek koran, mint hogy zsiros legyen a hajam:D
2020. jan. 26. 17:56
 3/9 A kérdező kommentje:
*2 naponta
2020. jan. 26. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Pont így gondolom (: első vagyok
2020. jan. 26. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem este mossátok?
2020. jan. 27. 12:48
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 En jobban szeretem reggel, jobban megmarad az illata meg ugy frissebb is :D
2020. jan. 27. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért nem este mossátok?
2020. jan. 27. 22:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Mar leirtam te nemnormalis.. :D
2020. jan. 27. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nullásgépet használok a hajamra.
2020. jan. 29. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!