Mit használtok/ ajánlatok száraz hajra, hogy újra szép fényes és puha legyen?
Ki probaltam már sok mindent de az utóbbi időben úgy kiszáradt a hajam és olyan mint a szalma.. 😂 Nagyon rossz érzés így. Pedig mindig használok pakolasokat.
Lehet a sampontol? Alpecin sampont kezdtem el használni előtte Helia-d volt hogy jobban nőjön a hajam. Festem a hajam tudom nem tesz jót neki. De annyi szoket látok akinek szép fényes puha a haja :/
Herbal essences nagyon jó, samponbol az epres mentás tisztító sampont, balzsambol a moringa olajos (? Azt hiszem) ilyen okker sárga a tubusa, pakolasbol a kokuszosat használom. Mindhárom nagyon jó termék, természetes összetevőkkel, és tényleg tisztitanak ápolnak, nem úgy mint a természetes cuccok nagyja. Habzik is rendesen, meg minden és nem drága szerintem, én két hónapja vettem és még mindig van benne, több mint félig, pedig 2 naponta mosok hajat.
Esetleg hajolajat beszerezhetsz, a legjobb az argán olajas dolgok, csak a hajad végére, máshova ne.
A helia d nekem is kiszárította amúgy.
Hajnovekedes érdekében annyit tudok mondani, hogy sok sok folyadék és vitaminok. Nekem a magic hair sokat segített, bár drága, ha nincs rá pénzed, vagy nézz ki egy akciós időszakot vagy nézd meg az összetevőit, kB azokból kellene szedned.
Illetve kiprobalhatod a ricinus olajat, ha van rá időd meg kedved, régen kenegettem de ma már gyerek mellett nincs igazán időm két órát pakolásban ülni 😀 (kókuszzsir, ricinusolaj és argán olajas hajvedo osszekeverve, jól becsomagolva a hajadon 2 órán át majd lemos)
Nekem nagyon bevált most ez:
-Ricinusolaj pakolást teszek fel egy pár órára
Az új elseve dream long sampont-balzsamot használom utána(amit most reklámoznak)
-a nem kiöblítendő hajkrémet is használom utána.
Szép, fényes,sima tőle a hajam:)) szintén szőke vagyok
Az elseve szrt se ér, cseréld le az összes hajápolódat
A hajvegapolobol egy fél pumpanyi elég...
Próbáld ki a herbalosat tényleg jó
“ Ricinus olajat én is használok pakolásnak mézzel és tojássárgájával”
Ilyen fæszságok helyett mi lenne, ha olyasmit használnál, amit hozzáértők erre fejlesztettek ki?
Pl kallos hajpakolások: hair-pro tox, müller artist repair, vagy syoss fenesetudja milyen plex vagy szimplán menj be a fodrászszalonba olaplex kezelést kérni vagy a következő festésednél használj kallosplexet vagy a müller artistból a ???plex kezelést ( fene sem tudja a nevüket, de a plex benne van)
samponból is kallos hair pro tox, vagy artist repair
Emellé, balzsam HELYETT legalább a következő 10-12 mosásnál hajpakolás és valami repair spray megint : müller artist repair vagy kallos keratin
Hajad végére meg valami száraz olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!