Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon száraz és seprűs a...

Nagyon száraz és seprűs a hajam, mit tegyek hogy puhább és ne ilyen puffadt legyen?

Figyelt kérdés
Hajmosás után főleg, az egész hajam seprűs, nem csak a vége, nyáron nem szárítom hajszárítóval de télen viszont mindig. Mivel szaraz a hajam hetente bőven elég hajatmosnom. Vörös hajam van,, nem festetem. Rutinom: sampon; pakolás vagy balzsam; hővédő; és hajolajat is használok rá, azután jó egy ideig de ahogy kicsit több időt kibontva hagyom a hajam(mert ha befonom egyből olaj utan es azutan kibntom akkor egy ideig jo) felpuffad es tiszta száraz seprűs lesz, nagyon csúnya, emelett még dus is szóval ugy nezek ki mint egy oroszlan.. Nem vasalom gyakran a hajam, havonta egyszer kétszer kb.

2018. máj. 27. 17:23
 1/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen a hajam, csak szőke és még van ahol göndörödik is. Én szoktam tenni rá hajmosáskor valami kimosható, erősítő, fényesítő, vitaminos hajbalzsamot (jó sokat), aztán hajszárítás után hajbalzsam-sprayt. Általában egy kis időn belül megint szétáll és olyan mint egy szénakazal, szóval akkor fújok rá még😂
2018. máj. 28. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Vágjatok a végéből, hogy ne legyen szálkás. Ha nagyon dús, akkor meg ritkítani kell.
2018. jún. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!