Lányok, mit tudtok ajánlani? Ti mit használtok a hajatokra?
Addig nem lesz változás, amíg abba nem hagyod a hajvasalást. De már azzal is javítasz a helyzeten, ha csak havi párszor használod. Elhiszem, hogy tök jó kivasalva a haj, régen én is naponta átvasaltam, de nekem is tönkrement tőle és nem tudtam megnöveszteni és egészségessé tenni, amíg le nem szoktam a vasalásról. Áldozatot kell hoznod, ha szép, élettel teli hajat szeretnél.
Szóval tedd félre, szedj hajkapszulát (a Dm-es nagyon sok mindenkinek használ, én is odavagyok érte), és hajmosások előtt tegyél a hajhosszra mindig valamilyen pakolást. Én legtöbbször extra szűz olívaolajat vagy 100%-os szűz kókuszolajat használok rá, de tökéletesen megfelel a méz, natúr joghurt vagy a tojássárgája is. 30-60 percen keresztül hagyd fent, majd utána mosd meg samponnal. Próbálj egy olyan sampont keresni, aminek a java hasznos és természetes eredetű. Én például az Alterrát és Alverdét nagyon szeretem és ezek még nem is tartoznak a drága kategóriájú társai közé. Rozmaring illóolaj is nagyon jó hatással van a vérbőség fokozására. Csöppents bele pár cseppet a samponodba. Ha megfogadod a tanácsaimat, biztos hogy sokat fog javulni a hajad! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!