Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 170 cm 49 kg 23 évesen?

170 cm 49 kg 23 évesen?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?

2020. aug. 8. 01:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem igazán értem az ilyen "nem tudok mit tenni" kérdéseket. Inkább csak nem akarsz semmit sem tenni.
2020. aug. 8. 02:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a monologiát, de probáltam rajta változtatni de nem ment.
2020. aug. 8. 02:52
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Mégis mit próbáltál? Hány hónapig követtél fix, jól megírt étrendet? Hány hónapig edzettél súllyal?
2020. aug. 8. 03:02
 14/24 anonim ***** válasza:
12%

9évesen voltam 49 kg es 170cm

Most 188cm és 92kg vagyok

2020. aug. 8. 08:58
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Én 20 évesen voltam 51 kg 170 centihez, körülbelül annyi, mint most te, át érzem, hogy milyen.

Ráálltam a változatos napi ötszörös étkezésre, rendszerességre, amennyire tudtam, kiiktattam a stresszt, így 2 év múlva már tudtam tartani a 64 kg-ot életemben először huzamosabb ideig, most 58 vagyok megint a stressz miatt.

Ha ezeket így tudod mellőzni, meg rendszeresen enni, élni, picit mozogni mellette, akkor szerintem hamar feljön egy kicsi plussz, ha meg az életed nem engedi, akkor hagyd majd idővel hízni fogsz picit. Mindenkinek alakul a teste fiatal korban.

23/L

2020. aug. 8. 12:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem bírok annyit enni. Annyit eszek amennyit a szervezet megkiván. Mozogni szoktam (séta, kerékpározás) ez is sportnak számít. Km hiányban nem szenvedek.
2020. aug. 8. 13:01
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Picit állj rá a kardio eddzésekre, hogy az izmaid fáradjanak. Vannak fent videók youtubon. Nem kell sok, 10 perc naponta. Ettől garantáltan jobb kondiba leszel és az étvágyad is javul. Kávét, energiaitalt, ha iszod akkor csökkentsd, engem pl annyira doppingol, hogy egész nap elfelejtek enni tőle.

Ha iszol akoholt, vagy jársz bulizni, azzal nincs gond, csak akkor a rövidet szerintem kerüld. Ha össze ülünk barátokkal, csak is kizárólag sört iszom, mert attól annyira megéhezek, hogy kieszem a hűtőt.

2020. aug. 8. 13:12
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem iszok és szórakozó helyre sem jártam soha.
2020. aug. 8. 13:31
 19/24 anonim ***** válasza:
85%

Vagyis keveset eszel es aerob mozgast vegzel melle, persze, hogy nem tudsz hizni.

"Annyit eszek amennyit a szervezet megkiván." a duci emberek is ezt mondjak, megis erot vesznek magukon, es a celjuknak megfelelo mennyiseget esznek, ami az o esetukben ugye kevesebb, mert fogyni akarnak. Ha te hizni akarsz, fokozatosan egyel tobbet, pl kezdesnek nassolj olajos magvakat, azoknak kicsi a terfogata, de nagy a kaloriatartalma. De ott az internet, tuti, hogy vannak hizokuras etrendek is, ha tenyleg zavar az allapotod, akkor tegyel ellene.

2020. aug. 8. 14:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Ok. De évek óta egy deka nem ment rám? Érthetetlen....
2020. aug. 8. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!