Normalis, hogy mar 23 evesen utalom az embereket?
Nyilvan nem mindenkit utalok, ez csak "koltoi" tulzas akart lenni.
Fiatalabb koromban meg igyekeztem a jot keresni masokban, de annyira sok idiotaval sikerult talalkoznom ez alatt a 23 evem alatt, hogy mar nem keresem masokban a jot, inkabb a megnyilvanulasaik, tetteik alapjan itelem meg oket.
Nem birom a vallasi, politikai fanatikusokat, az oltastagadokat, a konteo hivoket, az "en mindent jobban tudok, mert az interneten ezt olvastam a temarol, de amugy nem ertek hozza" tipusu embereket, akiknek semmibe veszik a hozza erto emberek mondandojat (pl. a maszk "tagadok"). Szoval ugy amblokk a hulyeket nem birom, de valamiert mindig ok a leghangosabbak, ezert leginkabb csak az o hangjukat hallani, az okos ember inkabb enged ezeknek, minthogy lealljon veluk vitatkozni.
Teljesen normális, ilyenkor már kinyílik annyira az ember, hogy lássa a világot és benne az embereket.
Vhogy meg kell szokni, és amikor teheted távol tartani magad tőlük.
És az gáz, hogy én már 15 éves koromóta utálom az embereket ? :D
Fékreértés ne essék, nem fordulok magamba, vannak barátaim stb...
Viszont a nagy képű, felvágós, bunkó, ki ha én nem embereket kerülöm 🤷♀️
És sajnos, vagy nem sajnos, sok ilyen ember van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!