Milyen embernek nézitek azt az embert, aki 37 évesen nem tudja, hogy mi az az anyósűlés?
Figyelt kérdés
Mert ugye aki soha nem vezetett kocsit, nincs kocsija, se jogsija, akkor is illene tudni és éreni a kocsikhoz, meg hogy mi az az anyósűlés. Állítja egy barátom.2020. júl. 26. 15:32
2/17 anonim válasza:
semmilyennek. nem érthet mindenki mindenhez.
4/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátodtól. Engem nem érdekel, hogy ki tudja, és ki nem. Ha nem ismeri a fogalmat, akkor körbeírom, hogy a sofőr melletti ülés, és megyünk is tovább.
5/17 anonim válasza:
Hat en ettol meg nem nezek le semmit
Elmagyarazom neki azt megyunk tovabb
6/17 anonim válasza:
Szerintem hülye. Ehhez nem kell jogsi. De amúgy miért nincs jogsid se ha már itt tartunk. Egy 17 éves kislány is megtudja csinálni!!!!!!
7/17 anonim válasza:
Hülyének nem nézem, csak tájékozatlannak. Én sem vezetek, nincs jogsim, és mégis ismerem a kifejezést.
8/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam én is vezetni kocsit, én tök hülye lennék hozzá, nem is csinálom meg, mert nekimennék mindennek.
De.
Vannak mozdonyvezető barátaim. Vittek el sokszor mozdonyozni.
Ide is adták, nem egyszer, nem kétszer a "volánt". Villanymozdonyt tudok vezetni. Csak sebességet növelni, csökkenteni, fékezni. No meg a fázishatároknál a három kapcsolót időben ki és bekapcsolni.
2020. júl. 26. 18:13
9/17 A kérdező kommentje:
Tehát ott csak ennyit kell csinálni, mást nem, ennyiből áll a vezetés.
Azt mindenki tudja, hogy ott kormány nincs.
2020. júl. 26. 18:14
10/17 anonim válasza:
Ezekből a kérdésekből is leró, hogy mennyi kovakövi kőbunkóbéni írogat ide. Lenéztek valakit csak azért, mert nem ismer egy fogalmat, hát büszkék lehettek a fene nagy egótokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!