Milyen embernek nézitek azt az embert, aki 37 évesen nem tudja, hogy mi az az anyósűlés?
Figyelt kérdés
Mert ugye aki soha nem vezetett kocsit, nincs kocsija, se jogsija, akkor is illene tudni és éreni a kocsikhoz, meg hogy mi az az anyósűlés. Állítja egy barátom.2020. júl. 26. 15:32
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Tudom, de én úgy vagyok vele, hogy nem foglalkozok az slacsony intelligenciájú emberekkel.
Belefér az ő válaszuk is, elolvasom azt megyek tovább.
2020. júl. 26. 18:23
12/17 anonim válasza:
Bármiben lefogadom, hogy létezik olyan kifejezés, ami miatt ti is lenéznétek bárkit, aki nem ismeri.
Pl. egyszer mondtam tesómnak, hozzon ki valamit, ott van a komódon. Erre idegesen mondja, hogy mi az a komód.
13/17 anonim válasza:
Mégis mi olyan nehéz az autó vezetésben? Nem szégyelled hogy lányok is tudnak vezetni????
14/17 anonim válasza:
13as, lekésed a gyógyszerosztást
16/17 anonim válasza:
Mindenkinek van olyan dolog,amiben nem tájékozott,nem ismeri.
Nekem nincs autóm,jogsim sincs,nem is akarok soha.
Sőt az autók emblémáit sem ismerem.
És őszintén nem is nyűgöznek le az autók.
Az anyós ülés kifejezést ismerem,bár nem tudom miért kapta ezt az elnevezést:)
17/17 anonim válasza:
Azért a mozdony sem annyiból áll, egy hidegre szerelt gépet elindítani, már nem árt ha az ember tudja is mihez nyúl és mikor nem csak a kontrollert kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!