Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ronthattam el gyantázás...

Mit ronthattam el gyantázás közben? (Borostás a lábam.)

Figyelt kérdés

A héten először próbáltam a lábamat gyantával szőrteleníteni. A Veet cukorgyantáját használtam, amivel munka közben nagyon meg voltam elégedve. Azonban két nap elteltével a lábam nem sima, néhány helyen olyan apró borostás szőrszálak vannak, mint amilyenek a borotva használata után szoktak megjelenni.

A karomon is kipróbáltam ezt a gyantát, ott mindent szépen kiszedett. Szóval szerintem én csinálhattam rosszul pl. a lehúzást.

Ha nem a bőrhöz közel húzom le a szalagot, hanem a bőrömtől elhúzva, akkor lehet ilyen eredményt kapni?

Előre is köszönöm a segítő válaszokat! :)

2020. aug. 6. 15:53
 1/3 anonim válasza:
50%
Pont ugyanígy jártam most én is, csak hideggyantával, úgyhogy engem is érdekelne
2020. aug. 6. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A szőrök nem egyidőben nőnek hanem más más időkben ezért nőtt ki néhány szőrszál
2020. aug. 6. 16:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Erre én is gondotlam, de anynira könnyű válasznak képzeltem, hogy elvetettem. :D

Köszönöm a válaszod!

2020. aug. 6. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!