Milyen gyantát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Még nem gyantáztam semelyik testrészemen se, de most kiszeretném próbálni. Szőrtelenítő krémet használtam már, de nem igazán hatott.
Esetleg tudnátok olyan gyantákat ajánlani, amit lábra, hónaljra és intim területre használtok? Véleményt, tapasztalatot is szívesen elolvasok, azzal is sokat segítenétek. Köszönöm előre is!:)
2020. júl. 12. 18:01
1/4 anonim válasza:
Ha te kérdezted pár napja, akkor most is ugyanazt tudom mondani: az intim területeidet elsőre ne akard magadnak gyantázni, mert annak csúnya vége lesz. Inkább menj el kozmetikushoz.
Lábadra simán használhatsz pl. Veetet vagy X-epil melegítős gyantapatront.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem én kérdeztem:D
De köszönöm!:)
2020. júl. 13. 08:11
3/4 anonim válasza:
Én mostanában láttam több videót, bejegyzést a cukorgyantáról. Otthon el lehet készíteni, elég egyszerűnek tűnik, és állítólag kevésbé fájdalmas. Még nem csináltam, de mindenképp ki fogom próbálni. A kérdésre válaszolva: nincs tapasztalatom még vele, így ajánlani konkrétan nem tudom, csak egy ötlet. Ha érdekel, utána tudsz nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!