Melyik kremet ajanlanatok pattanasok ellen? Ami tenyleg hatasos es lehetoleg nem az egekbe van az ara
Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 23:41
2/9 anonim válasza:
Nekem a Neogranormon kenőcs bevált.
3/9 qborka válasza:
keress fel egy kozmetikust vagy bőrgyógyászt.
illetve nézz szét itt: kremmania.hu és skinsmart.hu
4/9 anonim válasza:
Balea arcmaszk, a tengeriszapos :)
5/9 anonim válasza:
Ha krémet akarsz, akkor Skinoren, Duac, Zyndaclin, de jól mondták előttem, menj bőrgyógyászhoz, majd felír valamit, ezek vénykötesek.
2: A Neogranormon zsíros krém és nem pattanásokra való.
4: Ez nem krém.
6/9 anonim válasza:
Látom, még soha nem használtál Neogranormont, mivel az pont, hogy hámosítja a bőrt, levendula és eukaliptuszolaj meg nyugtatja a bőrt. MINDIG elmúlik a pattanásom, mikor rákenem.
7/9 anonim válasza:
De használtam és van is itthon. Ez egy zsíros, hámosító kenőcs, nem pattanásra való. Ha bekeni vele a pattanásos arcát, megnézheti hogy fog kinézni...
Maximum hegre jó.
8/9 anonim válasza:
Kipróbáltad rá? Érdekes nekem teljesen begyógyítja és nem marad utána semmi. Akkor ez hogy is van?
9/9 anonim válasza:
8: Biztos a te bőröd különleges.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!