Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek ezzel a gyantapatr...

Mit kezdjek ezzel a gyantapatronnal?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja vettem egy otthoni (azt hiszem Weet) gyantázó készletet, a gyantázó készülékbe pedig 50 ml-es patron való. Az első alkalommal, amikor vettem patront a drogériában, 100 ml-eset vettem véletlenül, mert nem emlékeztem, hogy melyik illik a gépbe, és ezt a nagyobb kiszerelésűt most nem tudom a géppel elhasználni.

Valaki járt már így? Mit tudnák csinálni ezzel a patronnal, ami nem fér bele a készülékbe, hogy ne kelljen kidobnom? Gondoltam rá, hogy forró vízbe beleteszem és úgy használom el, de nem tudom, hogy ez mennyire működne. Van esetleg valaki, aki gyantázott már így?

2020. júl. 25. 18:22
 1/6 A kérdező kommentje:
* tudnék
2020. júl. 25. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikróban vagy melegvízben is simán fel lehet melegíteni, én mindig úgy csináltam amíg patronos gyantáthastnáltam.
2020. júl. 25. 21:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tegnap kipróbáltam vízben felmelegítve, még talán jobb is, mint a géppel. :)
2020. júl. 26. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam, és azóta se találok a gépbe való patront, csak a nagyobbat..
2020. júl. 28. 22:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Van egy zöld, aloe verás patron, a márkájára pontosan nem emlékszem, amit olyan 700-800 Ft-ért lehet kapni a Rossmannban, ott van a többi gyantázós termék között, én olyat már többször vettem, az 50 ml. Azon kívül talán csak a géphez tartozó Weetet lehet kapni, de az meg nem mindig van készleten. Szóval ezt az aloe verásat bátran ajánlom. :)
2020. aug. 1. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi:D
2020. aug. 2. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!