Gyantázáshoz meg kell növeszteni a szőrt - ez mennyire zavaró, fiúk, lányok?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyantáztatni, de ami leginkább visszatart, az az, hogy ugye ahhoz meg kell valamennyire növeszteni. Mondjuk tegyük fel gyanta után 2. héten már elkezd látszódni, de várni kell a 3. hétig, hogy elég hosszú legyen az új gyantázáshoz. Akkor abban az 1 hétben konkrétan szőrös vagyok, még ha csak pár mm is, de látszik, főleg, hogy fehér a bőröm, fekete a szőröm. Szerintem elég kiábrándító egy szőrös láb meg egyéb testtájak.. főleg egy fiú előtt. Ti ezt hogy oldjátok meg, nem zavaró? Fiúk, titeket mennyire zavarna?2020. júl. 12. 10:34
1/2 anonim válasza:
Én intim részen gyantázom, amikor borotváltam akkor is meg kellett hagynom egy bizonyos hosszúságúra mert más különben csak fel karcoltam volna a bőröm. Nekem nem zavaró mivel nem annyira hosszú a szőr.
20l
2/2 anonim válasza:
Nyáron a lábamon engem is zavart, mert szintén világos a bőröm és sötétebb a szőr, így azért látszik. Emiatt ilyenkor inkább epilálom, annál közel se kell annyit várni, sokkal hamarabb lehet újra szőrteleníteni. Persze nincs semmi baj azzal, ha van pár mm szőröd és mások biztos nem is azt nézik, de ha téged zavar, akkor szerintem az epilátor erre jó megoldás. Vagy a borotva, csak ugye azt akkor elég gyakran kéne használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!