Lányok, volt veletek olyan, hogy egy szakítás miatt vagy csak mert mérgesek voltatok le vágtátok a hajatok?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor utána milyen érzés volt?
És mennyit vágtatok?
2020. júl. 29. 19:32
1/4 anonim válasza:
Nem igazán. Mert a hajam nem tükrözi, hogy kivel vagyok/voltam együtt.
Dühből majdnem de egy pár nap után tudom, hogy mrgbánnám.
Én csak akkor vágatom amikor “kész” vagyok rá. :D (nagyon nem szeretem ha hozzányúlnak a hajamhoz :D)
Szerintem mások miatt ne vágasd, ha úgy gondolod hogy belevágsz akkor csináld. ;)
2/4 anonim válasza:
Én kétszer is voltam így, mindkettoszor derékig ért a hajam és vállig levágattam....jol áll ez is de pár nap után megbántam.
3/4 anonim válasza:
Én pont múlt héten a derékig érő hajamat levágtam teljesen kopaszra. De nem volt semmi olyan oka, mint amiket írtál: egyszerűen változást akartam, miután már 5 éve növesztettem a hajam a korábbi tüsiből.
4/4 anonim válasza:
Vágni is volt, hogy vágtam belőle, volt, hogy festettem.Ilyenkor jól esik a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!