Nektek is ez a véleményetek a felnyírt hajról? (Bővebben)
Szerintem nagyon hülyén néz ki és minden 2. lánynak ilyen haja van. Azt nem mondom, hogy maga a haj rib*ancos, de tény, hogy most sok ilyen lány hordja így a haját.
Másik negatívum, hogy a felnőttek világában nehéz elfogadtatni az ilyesmit (vizsgák, érettségi, stb)
A pasik többsége nem szereti az ilyen hajat, persze vannak kivételek, de szerintem ezért szakítani nem fog, ha tényleg szeret. (bár ettől függetlenül valószínűleg nem fog örülni, pláne, ha nem is szólsz neki róla, vagy próbálod meg felvezetni valahogy...)
Azt is nézd meg, hogy mennyire vastagszálú, egészséges, hosszú a többi hajad, mert az ilyen haj könnyen lelapul, és olyan furán néz ki ilyenkor. Plusz kevesebb frizurát lehet belőle csinálni. Ha nem tetszik, akkor pedig iszonyatos kínlódás visszanöveszteni...és általában az emberek egy idő után megunják ezeket az extrém hajakat, mert ahogy te is, azért (is) csináltatják meg, mert feltűnő.
Én a helyedben tuti nem nyíratnám fel, inkább vágatnék egy frufrut, vagy befestetném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!