Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetnék vonzóbb?

Hogyan lehetnék vonzóbb?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 170 cm, 55 kg. Egyenes, fekete derékig érő hajam van, nagy zöld szemeim és enyhén bronzos bőröm. Nyílván vannak rossz tulajdonságaim, de belsőleg szerintem okés vagyok. Viszont már rengetegen említették, hogy nem használom ki az adottságaim, pedig ha kicsit többet foglalkoznék magammal, nagyon csinos lehetnék. Nem vagyok igénytelen, de eddig csak annyit foglalkoztam a külsőmmel amit alapnak találtam a szép, higiénikus külsőhöz. Most viszont úgy döntöttem megfogadom mások tanácsát. 3 hónapba tellett, de túl vagyok egy 1 éves kapcsolat végén, és most meg akarom magamnak mutatni, hogy igenis vonzó is tudok lenni. Tudom, hogy idő kell az eredményhez, de gondoltam a ti segítségeteket kérem pár dologban.

1. El szeretnék kezdeni edzeni, persze ésszel, csak hogy egy kis formám legyen. Tippek?

2. Egészen szép arcbőröm van, de nem az az egészségtől kicsattanó,szép fényű bőr.Tippek hogy lehetne szebb az arcbőröm, és úgy átlagban a bőröm a testemen. Mindennap bekenem Dove testápolóval, az arcom pedig minden este megszabadítom minden szennyeződéstől, és bekenem Garnier éjszakai krémmel, de nem az igazi.

3. Hogyan lehetne fényesebb a hajam? Egészséges, minden második hónapban levágatom, de ez nem látszik rajta. Vékony szálú hajam van, és tudom, hogy ezt nem tudom megváltoztatni, de viszont talán tudnátok tippeket adni amitől a hajam erős, fényes látszatot kelt majd.

Köszönöm előre mindenkinek! Ezek azok, amik szerintem látható változást hoznának, de ha van bármi más tippetek, hálás vagyok érte!

2017. aug. 16. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem fogok hosszasan érvelni ,csak leírom miket hogyan érdemes csinálnod.

Az első lépés egy jó multivitamin beszerzése.(Pl.Scitec Multi Pro Plus).Neked elég 2 naponta 1 tasak.Ettől sokkal szebb lesz a bőröd és a hajad,valamint energiát ad a testmozgáshoz.

Kezdj el kocogni a levegőn.Elsőre próbáld megcélozni a 12 percet.

Én nem krémeket használnék,hanem közvetlen fürdés még vizesen bekenném magam johnson and johnson babaolajjal és csak ezután törülköznék meg.Remekül hidratál és szép fénye lesz a bőrödnek.

A hajadra majd adnak tippet a csajok,én fiú vagyok.

2017. aug. 16. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. aug. 16. 18:40
 3/4 anonim válasza:

Igyál meg napi 2 liter vizet. Nem tudom, használsz-e balzsamot, hajpakolást illetve az elseve-nek van a selymes olaja szintén hajra,nekem ezek segítettek,hogy fényesebb legyen a hajam.

Az edzéshez rengeteg edzésterv van fenn a neten. Nem tudom milyen az edzettségi szinted és hogy milyen típusú sportra gondolsz, de a kocogás jó lehet kezdetnek.

Arcápolásnál nekem az vált be, hogy reggel hideg vízzel arcot mosok és egy könnyű krémet hasznalok, este: tonik, arclemosó és krém.

Remélem tudtam segíteni.

2017. aug. 17. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, rengeteget segítettetek, köszönöm szépen!!:)
2017. aug. 17. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!