Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki kérte már meg barátját,...

Valaki kérte már meg barátját, hogy vágja le a haját?

Figyelt kérdés

Legyen az lány vagy fiú mindegy.

Nem kellemetlen?

Sokan aztmondják, hogy nagyon meghitt tud lenni, tényleg?

2020. júl. 27. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A barátnőm fodrász. Rendszeresen ő festi és vágja a hajamat,

évek óta.

Mi abban a meghitt?

Inkább megbízható. Tudja a dolgát és jól csinálja.

2020. júl. 28. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, miután levágtam a hajam, megkértem az egyik barátnőmet, hogy nézze meg milyen hátulról és ha kell, igazítsa ki egy kicsit. Szerencsére nem rontottam el, így csak pár perc volt az egész és egyáltalán nem volt fura vagy kellemetlen.

Én meg az elmúlt pár hónapban már többször is vágtam a barátom haját. Egyikünknek sem volt rossz és annak ellenére, hogy régóta együtt vagyunk, mégse mondanám meghittnek. Semmi extra, csak beszélgetünk közben és ennyi. Ő örül, hogy szerencsére elég jól meg tudom csinálni és még ingyen is van, ráadásul kénylemesen, otthon levágom neki.

2020. júl. 28. 00:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Évekig egymás haját vágtuk a baráti körrel egymás után mindenki levágta mindenki haját minden héten

Aztán egyszer csak beadta az unalmast a házigazda és elkedztek megszakadozni és elmaradni a hajvágások

Én azóta vettem magamnak egy nullásgépet és magamnak vágom a hajam kézitükör segitségével itthon, ennek már vagy 20 éve (általában kettő gépet veszek egyszerre ha az egyik elromlana esetleg, mert már volt rá példa,hogy hajnyírás közben leállt a gép vagy nem vitte a hajam tovább)

Végül is nem mindig végzek egy mester fodrász munkát mivel nem is vagyok fodrász de nekem elmegy, hogy legalább ne nézzek ki igénytelennek

Jártam mesterfodrászhoz valamikor régen aki bámulatos ügyességgel vágta a hajam gép helyett ollóval villámgyorsan de sajnos az anyagi keretem miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy kéthetente fodrászhoz járjak, így ezt a hajvágás témát magam végzem el itthon

2020. júl. 28. 02:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor elhatároztam, hogy megválok a derékig érő hajamtól, először egy barátnőmet kértem meg rá, hogy nyírja le nekem nullással. Nem volt hajlandó rá, így végül én nyírtam le magamnak. 20/L
2020. júl. 28. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld.
2020. júl. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!