Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Fésűs Nelly lányának aki...

Fésűs Nelly lányának aki modellkedik,vajon milyen iskolai végzettségű barátja lesz,mivel fog foglalkozni a barátja?

Figyelt kérdés
Lehetett olvasni Fésűs Nelly lányáról,hogy milyen szép,17 évesen már több mint 30 ezer követője van.Én nem követem az oldalát,idáig azt sem tudtam hogy Fésűs Nellynek van egy lánya.Amire én kíváncsi vagyok,hogy milyen fiúval fog összejönni,ha már most nem jött össze valakivel persze.Van rá esély szerintetek hogy egy pincérrel,egy postással,egy pékkel vagy például egy biztonsági őr fiúval jön össze?Tehát egy hétköznapi foglalkozású fiúval?

2020. júl. 7. 19:30
A kérdező szavazást indított:
Egy modellnek is lehet egy minimálbért kereső párja
Egy modell nem jön össze olyannal aki minimálbért keres
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Mit érdekel téged ennyire?!

Majd ő eldönti, - nem X ember jóslata alapján fog eldőlni az igazság, ha odaér, az biztos.

Ma már nem olyan nagy ügy, ha valaki modellkedik.

Millióan vannak, és nem keresnek csillagászati összegeket.

Ahogyan az sem biztos, hogy egy időszakosan, főként a szülei miatt felhypeolt üdvöske örökké középpontban marad.

Ma bizony, az Instagram által bárki lehet modell.

Tévedés ne essék, szép lány Csenge, - de valljuk be: nem egy modell típus, kifutón még életében nem láttuk. Tudtommal nem is magas. Megbízható ügynökség nem is foglalkoztatná.

2020. júl. 7. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Manapsag rengeteg 14-21 eves magyar lany arat oriasi sikert a legnagyobb divatheteken, a legnagyobb markaknak (Chanel, Burberry, a lista vegtelen) csinalnak kampanyokat, a Vogue. Harper’s Bazaar es a V magazine cimlapjain (!) szerepelnek. Par pelda: Toth Laura, Molnar Lilla, Zso Varju, Evelyn Nagy.

Fesus Nelly lanya “hires” es jomodu csaladbol jon es csinos - viszont a rola keszult sorozat es az o “munkassaga” mint modell teljesen amator. Ha jol ertesultem, az Amnezia arca, ami azert icipicit elmarad a fent emlitett modellek eredmenyeitol. Manapsag rengeteg influencer lany szerzodik le alternativabb ugynoksegeknel es kapnak kisebb munkakat - akinek ez presztizs, az nyilvan bolondulni fog erte/ertuk, viszont a valodi divat-, es modellvilagban ennek kozel semmi erteke nincs. TikTokra majd jonnek a kovetok, de nem O lesz a kovetkezo Palvin Barbara/Irina Shayk/Elsa Hosk/akarki.

2020. júl. 7. 20:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő nyilatkozta,hogy sok üzenetet kap férfiaktól,gondolom nem csak milliomos vállalkozók írnak neki.A lehetőség adott lenne,hogy eltérjen a megszokottól pasiválasztásnál.A megszokott alatt azt értem,hogy vállalkozó,milliomos,élsportoló,üzletember,focista stb.Tehát összejöhetne most egy betanított munkással is akár.
2020. júl. 7. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van barátja a Csengének, de elég megnézni az instáját ehhez, mivel van kint képük is... Kovács Patrik, nézd meg ha ennyire érdekel a téma😅
2020. júl. 7. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy egy 17 éves lánynak vonzó lehet egy 40 éves vén róka, - akkor sem, ha esetleg milliomos.
2020. júl. 7. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Még nem néztem meg az adatlapját,de feltételezem ez a Kovács Patrik nem egy ács állványozó vagy bádogos.
2020. júl. 8. 00:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Durva, embereket mik foglalkoztatnak.:F
2023. febr. 24. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!