Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális, hogy egy 23 éves...

Normális, hogy egy 23 éves lány a barátjától azt kéri, hogy csupasz legyen a lába, mert őt zavarja a szőr?

Figyelt kérdés
Engem speciel nem zavar. 20/L
2017. jan. 17. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem normális kérés, ha neki ez jön be, de én nem kérnék ilyet soha, nyáron pláne nem, inkább ciki a szőrtelen láb a fiúknál, mint trendi.
2017. jan. 17. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Normális abban az értelemben, hogy nem beteges.
2017. jan. 17. 11:42
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Vannak lányok akiknek nem jön be a szőr. Nekem 2 ilyen barátnőm volt eddig. Amíg másnak és magunknak nem ártunk vele, addig bármit lehet.
2017. jan. 17. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
nem, szerintem nem normális. a szőr természetes dolog, pláne egy férfin. akkor keressen olyan pasit magának, aki genetikailag nem szőrös, ha ennyire nagy ügynek tartja a lábszőrt. még, ha mondjuk intim szőrzetről lenne szó, azt mondanám oké, de a lábszőr.. őszintén, nem kva mindegy??
2017. jan. 17. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Az én párom gyantáztatja, pedig én nem kértem. Elfogadom szőrösen és szőr nélkül is. Bár most már hozzászoktam a csupasz láb látványához, lehet hogy most pont az lenne a fura, ha szőrös.
2017. jan. 17. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
hát, akkor olyan pasit kéne keresnie, aki alapból is leszedi a szőrt a lábán. én nem tenném meg
2017. jan. 17. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Lehet megtenném neki 1-2x, de nem csinálnék belőle rendszert
2017. jan. 17. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

főleg férfin természetes. lol. :D mindenkin ugyanolyan természetes. ha a nők nagy része azt akarná, hogy a férfiak se legyenek szőrösek, akkor náluk is kevésbé lenne természetes.

attól függ, milyen értelemben gondolod hogy normális-e. normális, mert nem árt senkinek, nem valami elfajzott vágy. :D olyan értelemben nem normális, hogy nem ez a szokás, általános.

megkérni miért ne kérhetné meg? ha egyszer neki úgy vonzó. az hogy a fiú megteszi-e az meg a saját dolga, mint ahogy egy lány se tesz meg olyat a másik kedvéért, ami kifejezetten ellenére van.

2017. jan. 17. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

'főleg férfin természetes. lol. :D mindenkin ugyanolyan természetes. ha a nők nagy része azt akarná, hogy a férfiak se legyenek szőrösek, akkor náluk is kevésbé lenne természetes.'

jaaj de tudtam, hogy valaki bele fog kötni. akkor megmagyarázom szájbarágósan: hagyományosan a férfiak jellegzetessége a dúsabb, erősebb szőrzet, mint ahogy pl. a mélyebb hang, kesekenyebb csípő és szélesebb váll is.a nők is szőrösek, de nem annyira, mint a férfiak, lásd pl az arcukon se nő szőr. a vastag, dús fekete szőr egy nőn egyszerűen nem nőies, hiába nem tehet róla. sok szőrös nőnek egyébként pl. hormonzavar áll a dolog hátterében.

így már érthető?

2017. jan. 17. 16:36
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
nekem a csupasz lábú pasik jönnek be, pedig elmúltam már 30 éves, de nekem ez jön be és kész, ez nem elvárás
2017. jan. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!