Hajnövekedés! Most akkor ricinus olaj? Vitanol c? Bánfi sampon és egyebek? Vagy egyáb pakolások?
Ennyi BIRKÁT egy helyen! Egyszerűen ugyan olyan a ricinus, mint akár melyik olaj amit a hajadra kennél. Nem töredezik tőle a haj, és ezért látszik úgy, mintha nőne, de valójában ugyan annyit nő, mint máskor, csak nem töredezik és ilyenkor látványos a növekedése!!!
!!!
Mindenféle praktikák vannak, ami megállít(hat)ják a hajhullást. Ugyanazon az elven működik mind. Sajátjuk az is, hogy folyamatos kezelés szükséges.
A haj azonban nem fog kinőni tőlük. Haj csak abból lesz, amit megeszünk: pl. Viviscal tablettát. Aktivizálja a fejbőrben lévő, már nem aktív, de élő hajhagymákat, megerősíti a hajat.
Üdv, HajDoktor
"Ennyi BIRKÁT egy helyen! Egyszerűen ugyan olyan a ricinus, mint akár melyik olaj amit a hajadra kennél. Nem töredezik tőle a haj, és ezért látszik úgy, mintha nőne, de valójában ugyan annyit nő, mint máskor, csak nem töredezik és ilyenkor látványos a növekedése!!!
!!!"
Ne nyilatkozz olyanról amit nem próbáltál!
A ricinusolaj szerintem nagyon jó csak ajánlani tudom. ÉN próbáltam és a mai napig is használom. De kérdezz meg egy fodrászt ő is elfogja ugyanazt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!