Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdhetnék MÉG az arcommal?

Mit kezdhetnék MÉG az arcommal?

Figyelt kérdés

Nagyon zsíros, és tele van pattanásokkal az arcom. Kozmetikushoz mentem, 2-szer, de nem igazán engedhetek meg magamnak 2000 Ft-os kezelést.:-S (Csak Ő van a környéken és ennyiért).

Már mindent csináltam az arcommal. Kamilla tea, arcradír, élesztőt is eszek, állítólag az jó, nem nyomkodom és mégis orbitálisan ronda. Ti mit csináltok vele?

2010. aug. 3. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz, és mond el neki a problémádat. Talán ő tud majd ajánlani valami jó arckrémet.
2010. aug. 3. 11:17
 2/2 Kim88 ***** válasza:
Esetleg ha nem vagy túl fiatal hozzá, írass fogamzásgátlót, van kifejezetten problémás bőrre, nekem sokat segített. üdv
2010. aug. 3. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!