Mit kezdhetek az arcommal? ( kép lent)
Nem nagyon feltűnő, szerintem aranyos, de ha annyira zavar, orvost kérdezz, szerintem szép vagy ígyis, :D
14/F
nekem is ugyanott ugyanilyen az arcom:O de egyébként szerintem így máson egyáltalán nem vészes, magamon kritikusabb szemmel nézem:S amúgy én teafaolajat kenek rájuk, mint a pattanásaimra, és leszárítja őket valamennyire:) bioboltokban kapható
17L
ha látnál engem smink nélkül...
nyugi ez semmi hamar elmúlik :)
IGazából szerintem mindenkinek más jön be pattanástalanítóként :) Egyébként tényleg szép arcod van, a pattanások úgyis elmúlnak idővel, de tudom milyen zavaró, nekem is voltak.
Én vagy neutrogénát vagy garnier-t ajánlok. Neten szét tudsz nézni, sokat találsz, és ez a két féle jó is.
Ha ezek nem jók, elvileg gyógyszertárban tudsz venni kénszappant. Sárga színű, szappan alakú és jó a pattanásokra. Nekem egy hét alatt lehozta mindet, minden nap mostam vele az arcom, és jó rá :)
Remélem segítettem :)
Elég, ha egy arclemosó tonikot veszel. Minden este alaposan megmosod az arcod, utána átmosod a tonikkal is. Én is ilyen voltam, egyáltalán nem zavaró, szép arcod van :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!