Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ez és mit kezdhetek...

Miért van ez és mit kezdhetek vele?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy az első borotválkozásom óta( fél éve)

Az arcom alja teli van pattanásokkal

pedig normálisan be lett kenve arc szesszel szóval nem nagyon értem próbáltam másik arc szeszel borotvával... semmi!

Köszi a normális válaszokat... (14/F)

2010. febr. 1. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
este vmi pattanás elleni cuccal kend be.Anyud vagy tesód ebbe tud segíteni,ne aggódj fiúknál se gáz inkább az igénytelenség az ami gáz:)
2010. febr. 1. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
az borotvakiütés lehet. próbáld meg a villanyborotvád, és használj előtte és utána is készítményeket. (lehet kapni komplett borotválkozási pakkot.)
2010. febr. 1. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a páromnak vettem aloe verás készítményt. Minden borotválkozás után 4-5-t fúj a kezébe, szétkeni az arcán és nem lesz tőle kiütéses.

Már nem emlékszek pontosan, de vagy a Dm-be vettem vagy a Rossmannba.

[link]

Csak azért írtam linket, hogy felismerd. Egy próbát megér. Neki bevált!

2010. febr. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!