Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A színes haj hatásai a rendes...

A színes haj hatásai a rendes hajra ? Valaki akinek extrém haj színei vannak?

Figyelt kérdés

17 leszek. Göndör világos barna derékig ero hajam van. Viszon nagyon kévés de soknak látszik mivel göndör és dúshatást kellt.

A terv: h be festettem kékre de olyan festékkel ami pár hónap alatt kikop.

B terv: h csak a véget vagyis a felet lefele festettem be.

Milyen hatásai lesznek erre az amúgy is hulló hajmnak xd. Nagyon tetszen a kék már régóta akarom. De elobb utána szeretnek nézni h mi lenne a következménye. Szóval tapasztalatok ?

2020. júl. 18. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Ez csak haj, babám. Carpe diem, yolo meg egyebek. Visszanő, van egy csomó speckó cucc amit a fodrász is tud adni, hogy rendbe rakja a hajad. Fesd be az egészet!
2020. júl. 18. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Színezőtől nem lesz semmi baja a hajadnak. A szőkítés az, ami roncsolja igazán.
2020. júl. 18. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A L'oreal-nak van szinező balzsama sokféle színben kapható L'oreal cc a neve. Én azzal szoktam szinezni a hajam, nem roncsolja és kb 2 hónap alatt kikopik ha nem kened be újra. Nekem volt már kék, lila, citromsárga, rózsaszín most pedig vörös és ami nekem tetszik benne, hogy nagyon jó az illata mindnek más a vörös például cseresznyés.
2020. júl. 19. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!