Csajok,valakinek valami ötlet az extrém szőrösség ellen?
Nagyon zavar,hogy borzasztóan szőrös vagyok mindenhol,ott ahol az összes barátnőm,és rokonom nem... Például hason(de nem csak köldök alatt egy csíkban,hanem már mell alatt indulva,kb.az egész hasam felületén), emellett a combom hátsó részén is nagy, kb. 2-3cm-es szőrszálak nőnek, a fenekemen,farpofámon, és még a derekamon is!!! És amellett,hogy borzasztóan fájdalmas,és kb.egyedül lehetetlen ezeket a helyeket szőrteleníteni,még feszülten is érzem magam olyankor,ha le kell öltöznöm valaki előtt,mivel másra sem tudok gondolni,csak arra,hogy valahol ott maradt egy kósza szőrszál... Mivel barna a haja,ezért a szőröm is barna,ezért szerencsére nagyon jól látható mindenütt.
Szóval megkeseríti az életem,és mellé még borzasztóan fájdalmas is.
Valakinek ötlete arra,hogy hogyan lehetne ettől a lehető leghosszabb időre megszabadulni? A gyantát végig sírom,a borotva 2napig sem tart, a tartós szőrtelenítésről pedig nem túl sok pozitívat hallottam..:( Esetleg valaki jár hasonló cipőben?
18/L
Szia!
Hát lehet én kevésbé, de a hasamon pl engem is nagyon nagyon zavar... Én epilátorral szoktam. Az egy hétre szép simává teszi és nem is erősíti a szőrt. De fáj. De megszokod. Viszont ugye akkor hatékony, ha már legalább néhány milliméteres a szőr, mikor epilálsz. Ezért vannak köztes időszakok, amikor kicsit szőrösebb vagyok sajnos... Ha barátomnál vagyok előtte 2 nappal epilálom, hogy ne legyen piros,mikor ott vagyok meg ha a hasamon kezd nőni akkor gyorsan kiszedem szemöldök csipesszel. De persze ez nem hosszútávú megoldás... De jobb, mint a gyanta meg a borotva.
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni... De ha valami jobb tippet kapsz oszd meg velem kérlek :D
Epilálást is próbáltam,nekem az fájdalmasabb mint a gyanta ,és nagyon kipattogzok tőle:(
Kedves második. Én is próbálom elfogadni,de undorítónak látom magamon/magamat így, és én is sokszor befordulok amiért nem tudok ezen változtatni:(
En a mellemen a szálakat csipesszel szedem ki
A derekam borotvalom
A karom, lábam, hasam gyantazom
A nemiszerv szinten borotva
Arcomon a bajuszt csipesszel szinten
Meglehet oldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!