Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Már nem szőrtelenítem a...

Már nem szőrtelenítem a karom, ciki?

Figyelt kérdés
Sokáig szőrtelenítettem a karom, miután gyerekként sokszor cikiztek miatta, többek közt a szüleim. Szőke vagyok, így szerintem annak ellenére, hogy hosszabb a szőr, alig látszik. Meguntam, hogy állandóan ezen idegeskedjek, és így is ugyanolyan vonzónak érzem magam, mint előtte. De mintha a párom kiszúrta volna, és néha hosszasan nézi a karom, például legutóbb mikor mosogattam. Nem tudom, hogy azért, mert szokatlan neki vagy mert rondának tartja. Szerintetek ez gáz? Maradjak a szőrtelenítésnél?

2020. júl. 16. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Sztem szokatlan. A baratnom barna, neki is szoros, de nem ugy mint az iden barnult sved cserediakoknak borsodban, szvl annyira nem feltuno, es en kerem h hagyja meg, mert ha irtja csak megerosodik idovel. Sztem hagyd, foleg ha alig latszik.

Van aki undorodik meg ennyi szortol is de sztem nem veszes. Anno sulimban volt egy csaj na annak...kemeny volt, de igazabol pl engem meg az sem zavart, persze jobb nelkule.

2020. júl. 16. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2020. júl. 16. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Jo ha csupi ::))
2020. júl. 16. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
A szoke is eleg latvanyos. Neked kell tudni, ciki-e. Engem meg nem erdekel, bocsi.
2020. júl. 16. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy úgy van vele, mint én, hogy dekoratívabbnak tartja a női alkart egy kis finom szőrzettel, mint teljesen csupaszon.
2020. júl. 16. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
De ilyenről miért nem tudtok beszélgetni? Kérdezz rá ha legközelebb látod, hogy nézi, hogy mit néz annyira vagy humorosan jegyezd meg, hogy: "Látom észrevetted a kezem, mit szólsz? Téged zavar? Mert úgy vagyok vele, hogy engem nem." Vagy valami ilyesmi.
2020. júl. 16. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Én konkrétan mindenfele szőrösebb vagyok az "átlagnál".

Karom, derekam, farom, minden... Régen idegesített. De már elfogadtam. Ha a férjemnek nem tetszene vagy rosszul lenne tőle, nem vett volna el sem. Különben régen beszélgettünk erről a kapcsolatunk elején, s mondtam neki, hogy remélem elfogadja ezt a dolgot, mert hogy én örökké szőrtelenítsek olyan helyekről, aminek csak rosszabbat teszek, én nem cseszek ki magammal. Sajnos ezt örököltem. Évente egyszer szedem le max akkor is csak krémmel ha nagyon muszáj. A káromról mondjuk sosem szedtem le. Derekamon kiszoktam szőkíteni egy kicsit és ennyi.

Ha tetszik ha nem, ez is én vagyok....

2020. júl. 19. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, maradtam a szőrös kar mellett :D rákérdeztem és azt mondta, észre sem vette, és hogy neki is vannak olyan külső tulajdonságai amik őt zavarják, nekem meg fel sem tűnt.
2020. aug. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!