Tegnap leepilláltam a karom, és most így néz ki (lent kép). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 12:51
2/11 anonim válasza:
Calcium pantothenicum kenoccsel kenjed be
3/11 anonim válasza:
Hű ez csúnya, lehet, hogy érdemes lenne bőrgyógyászhoz menned. Vannak ilyen szőrbenövés elleni krémek, de a karodon rengeteg ilyen van, nem mernék rákenni semmit magamtól.
4/11 anonim válasza:
Nekem egyszer a növéren gyantázta a kezem, igaz nem epillálás, gyantázás.. nekem egy két ilyen kis pötty volt, max 2 cm körzetben..Hagytam elmulni, ez biztos nem szörbenövés, mert most tépted ki a szört, tehát ahhoz, hogy az legyen el kell, hogy teljen egy kis idö, amig ujranö a ször! Nekem magátol elmult..Szerintem neked is el fog mulni! Csak lenyugszik a böröd..
5/11 anonim válasza:
valami gyulladás csökkentő krémet vegyél rá dm-ben vagy gyógyszertárban. aztán máskor inkább borotváld
6/11 anonim válasza:
Begyulladt a helye,csináltál valamit rögtön utána?Ugyanis tilos epilálás után 3 óráig bármit is rákenni,mert ez lesz.
7/11 anonim válasza:
6-os, nekem pont akkor lesz ilyen, ha nem kenek rá semmit.
Borotválkozás utáni gyulladáscsökkentő gélt határozottan ajánlott használni. Sima alkohollal is jó, ha áttörli az ember.
Csak normál krémet nem ajánlott.
8/11 A kérdező kommentje:
nem kentem rá semmit
2014. máj. 13. 15:08
9/11 anonim válasza:
vattakorongra tegyél citromlét és mosd le levele (nem fog annyira zsírosodni a bőröd és hamarabb elmúlik) párperc múlva mosd le meleg vízzel (ne hideggel az zsírosítja a bőrt) töröld szárazra de finoman és kend be babáknak való kenőccsel vagy nyugtatóssal (nekem a sudocrem vált be) ezt a módszert csináld pár napig ha nem javul akkor bőrgyógyász (de ezzel nem árthatsz a bőrödnek)
10/11 anonim válasza:
Könyökhajlatban nekem is ilyen a borotválástól. Nekem 2-3 nap alatt teljesen elmúlik. Néha aloe géllel kenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!