Mitől viszkethet a mellbimbóm (már sebes) illetve a lábam, karom, arcom?
Figyelt kérdés
icipici pöttyök is találhatóak rajta, olyanok, mintha borotválkozás után kicsattogtam volna. 1-2 hete az arcomon kijött az ekcéma elég rendesen, szteroiddal lett kezelve, most pedig ez... nagyon nem jó mos a bőröm,mindig van valami... vajon mitől? nektek volt már ilyen? semmiféle új kenőcsöt, sampont, testápolót stb-t nem használok!2014. ápr. 9. 22:06
1/3 anonim válasza:
Gyerekkorom óta ekcémás vagyok, hol előjön, hol tünetmentes vagyok. Az orvos már megmondta, hogy ez genetikailag kódolt betegség, nem lehet meggyógyulni. Figyelni kell, hogy mi váltja ki. Eddig a hosszú évek alatt még nekem sem sikerült rájönnöm, hogy mitől jön elő újra és újra. Sajnos ez ilyen...
Viszont a szteroidos kencék helyett én ajánlanék valami gyengébbet. Halicar a krém neve. Homeopátiás, lehet benne hinni/nem hinni. Én kipróbáltam és kb 1-2 hét kenegetés után valóban hatott. Tudom, a szteroidos kenőcs szinte azonnal hat. Úgyhogy ez a hátránya, viszont legalább nem szteroidos. Próbáld ki. Valamint, ha száraz az a rész, ahol viszketsz, akkor egy zsírozó krém elengedhetetlen (patikában "tejkrém" néven lehet kapni).
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy neked is ez van, de nekem dettó ugyanez volt, mogyoró evés után. Azóta nem eszem. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!