Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak/Fiúk szerintetek...

Férfiak/Fiúk szerintetek ronda ha egy fiatal lánynak sötét karikás (néha táskás) a szeme? 21/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tettem két hasonló képet.

Még sosem volt barátom, és már nagyon szeretnék.

Lehet hogy ez miatt nem kellek senkinek?

Ezen kívül pedig nem lennék olyan csúnya.

2020. júl. 11. 20:37
1 2
 1/14 Hemi the killer válasza:
58%

Nyilván csúnya, de kizárt, hogy ez az oka.

Ezt egy pasi leszarja.

Én legalábbis biztosan.

Nem tetted kicsit magasra a lécet pasizás terén?

Én olyat még nem láttam, hogy egy csaj ne kellett volna senkinek...

2020. júl. 11. 21:02
 2/14 Hemi the killer válasza:
48%
ja, és 23/F
2020. júl. 11. 21:02
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát voltak akik tetszettek, nem jöttem be nekik szerintem :( Akárkivel pedig nem jön ösze az ember lánya csak akihez vonzódik :/

Szerintem ez lehet az oka hogy nem tetszik az arcom nekik.

Neha mar remenytelennek látom hogy nekem valaha is kapcsolatom lesz

2020. júl. 11. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem ennél sokkal rosszabb karikáim vannak, konkrétan lilák kb mintha mindkét szememen gyógyuló monoklim lenne. Ennek ellenére népszerű voltam mindigis a pasik körében, kisugarzás és az összkep kerdése, hogy vonzónak tartanak e vagy sem. Nekem pl e mellé nagyok a szemeim, kissebb de telt szám van es úgy összegészében "baba arcom" amihez nem fest rosszul a karikás szem. A stílusom is elég alternatív es meglehetősen extrovertált személyiseg is vagyok ami sokszor már ránézesre is látszik (pl mindig mosolygok) úgyhogy barátsagos benyomast szoktam kelteni az emberekben, könnyen beszédbe elegyedünk.

Tehat csak egy karikás szem miatt nem fogsz hátrányból indulni, a képen szereplők pedig nem is olyan vészesek. Na meg egy jó korrektor sem árt, hogy egy picit halványítson rajtuk az ember lánya.

Remélem hamarosan találsz magadnak valakit és hidd el, lesz aki szépnek tart es kedvel a személyiséged miatt, hisz' az a lényeg.

2020. júl. 11. 21:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem a legvonzóbb, de nem tehetsz róla. Egy kis korrektorral viszont lehet rajta javítani. Alapnak vörös krémes rúzst tegyél a szemed alá, jól dolgozd el a liláskékes táskákon, azután pedig bőrszíneddel megegyező korrektor, a végén púderrel fixáld.
2020. júl. 11. 21:17
 6/14 Hemi the killer válasza:

Vagyis "szerinted" nem tetszel olyannak, akit te is vonzónak tartasz.

Magyarul vannak, akiknek tetszel, csak azok meg neked nem tetszenek.

Jó, de ha jó pasit akarsz, akkor nyugodtan kezdeményezhetsz ám te is, és akkor biztos lehetsz benne, hogy kellesz-e, vagy sem.

Egy jó pasi nem fog könyörögni, hogy járj vele, hiszen ha ilyet tenne, már nem lenne jó pasi.

4.

Nem, nem a személyiség a lényeg, hanem mindkettő.

De egy karikás szem valóban nem fog eltántorítani senkit.

2020. júl. 11. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:

Azt is írtam, hogy szépnek tartja, tehát a külső is fontos, de messze nem annyira mint a személyiség.

Én az arányokat e tekintetben olyan külső 30%, beső 70%-ra mondanám, mert persze ismerkedésnél kell a vonzó külső meg senki sem akar számára nem vonzó emberrel ágyba bújni, de hiába szép, ha nincs személyisége, nalmas, buta akkor vagy rövid időn belül pattintják vagy csak szexre fog kelleni az illetőnek, mert csak ilyen téren képes valami +-t nyújtani.

Az írásom lényege meg amúgy is az volt hogy a karikás szem nem akkora hátrány, mint ahogy azt a kérdező hiszi

4es voltam

2020. júl. 12. 09:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem ennél sokkal rondább, mert nekem inkább eres a szemem alatt, mivel vékony ott a bőröm és eleve sápadtabb vagyok. Nem indultam soha emiatt hátrányból, sőt egyszer amikor panaszkodtam róluk egy srác előtt, akkor ő még vagánynak is nevezte a karikáimat. :D

Amúgy amikor befestettem szőkére a hajam azt sokat dobott az összképen, valamiért a karikák nem annyira feltűnőek világos hajjal.

2020. júl. 14. 04:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Meg tudnátok mutatni akinek hasonló hogy milyen? Nem saját kép, internetről is jó ha hasonló. Nagyon érdekelne
2020. júl. 14. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak karikáim, sötétek... Még az alapozó is csak homályosítja max 1 árnyalattal őket. De, rám tapadnak a pasik.

Szerintem, nem jó helyen keresgélsz. Menj társaságba, beszélgess velük, barátkozz valakinek csak megtetszel. :)

2020. júl. 20. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!