Ronda vagyok és átlagos. Mit tegyek?
Ne hasonlítsd magad másokhoz, sosem lesz jó vége. Mindenkinek más tempóban telik az élete.
Az hogy átlagos vagy, nem baj. Ha rondának érzed magad, tegyél ellene! Járj edzeni, adj magadra, külsődre stb.
"Nem igen látok magamban semmi értékeset"
Na ezt azért ne mondd, még a vilag leggonoszabb emberéről is lehet mondani legalább 5 jó dolgot.
Vedd a fáradtságot, és írj le 5 tulajdonságot, amit szeretsz magadban, amiben jó vagy. Akármilyen kicsi-vagy nagy is az, írd le.
Ha meg ilyen szinten van az önbecsülésed, lehet érdemes lenne elmenni pszichológushoz. Nem gáz oda menni, én is voltam már többször.
Sok sikert
Köszi a válaszaitokat!
(most visszaolvastam a szöveget és nagyon az jön le hogy én a csávója vagyok, de lány vagyok és a barátnője, csak hülyén fogalmaztam :D)
Utolsó, neked a pszichológus mennyit segített?
Huu hát őszíntén én a helyedben minimalizálnám a kapcsolatot ezzel a lánnyal, megpróbálnék kicsit elszakadni tőle és sajàt magammal foglalkozni. Mert ez a kapcsolat akárhogy is nézzük, nagyon rossz hatással van rád, teljesen lerombol lelkileg. De próbálj meg vele nem annyit foglalkozni, nem beszélni túl sokat. Öltözködj csinosan, sportolj, hozd magad a legjobb formádba. Olyan nincs hogy ronda lány. Aki ronda lánynak hiszi magát az vagy önbizalomhiányos, vagy csak egyszerűen nem ad magára eléggé. Egy lány arca lehet akármennyire “csúnya”, ha csinos és ápolt, foglalkozik magával, akkor őt már eleve nem fogja senki sem csúnyának titulálni. Ugyanez igaz fordítva is a “szép” arcú lányokra. Meg hát ott van az is, hogy a szépség relatív. Ki határozza meg, hogy mi a szép? Csak te magad. Mindenki máshogy van összerakva, de ha arra törekszel, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból, hidd el, senkinek nem fog feltűnni, hogy most épp neked vagy a barátnődnek szebb az orra vagy az szeme. Ha pedig az alakod nem tetszik, azon mindig tudsz változtatni. Ha butának érzed magad, keress dolgokat ami érdekel, olvass utánuk, bővítsd az ismereteidet a világról, okosan, átgondoltan foglalj állást megosztóbb témákban is.
Az meg, hogy a fiúk kire tapadnak, egy teljesen már kérdés. Lehetsz te Victoria’s Secret modell is, talán még akkor se ismerkednének veled ezek a fiúk. Ebben a korban túl éretlenek, buták, és arra mennek akit esendőbbnek látnak. Nehogy azt hidd, hogy a tizenéves fiúk komolyan lelkizni akarnak a lányokkal.. A komolyabb, okos lányoktól/nőktől inkább csak megijednek, elveszik az önbizalmuk és a magabiztosságuk. Úgyhogy szerintem korántsem olyan szuper tökéletes ez a barátnőd, mint ahogy te azt gondolnád.
Nem vagy semmivel sem rosszabb nála. Kicsit lazíts és tölts több időt magaddal:)
Ha pedig komoly kapcsolatot szeretnél, egyértelműen ne a tizenévesek közül várd a megfelelő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!