Mit tudok tenni a hátammal ha nagyon pattanásos?
Nem szeretnék orvoshoz fordulni vele mert nem szeretem az orvosokat. Ha nincsen hatalmas nagy baj akkor addig nem is szeretnék bőrgyógyászt látni, viszont szégyenlős vagyok szóval kozmetikushoz se szeretnék menni. Szóval örülnék neki ha tudnátok valami gyógyszertárban vagy máshol beszerezhető/vett csodacuccot ajánlani mert tényleg nagyon csúnya:/
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat 🥺
18 éves vagyok és lány
Hàt pedig pont hogy bőrgyógyászt vagy kozmetikust kéne felkeresned!
Ne akarj otthon kísérletezni!
Pamut ruha, egészséges étkezés napi minimum 2 liter víz elfogyasztásával.
Kenegesd kamilla teával és kend be neogranormon kenőccsel. Vagy pedig arcszesszel kend át a hátad.
A szolárium nem egészséges. Ha használ is, nem éri meg.
Nekem az arcom pattanásos leginkább. A szappan leszárítja a pattanásokat. Én használok krémet (duac) meg különböző arctisztítókat/bőrradírt (garnier, clean&clear), de azért nem mindegyik válik be mindenkinek, mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy mi jó/mi használ az ő bőrének.
Én sem szeretem annyira az orvosokat, ráadásul az ember fél év múlvára kap időpontot állami bőrgyógyászhoz, magán bőrgyógyásznál meg egy 5 perces beszélgetés 10k fölött kezdődik, de lehet egyszer érdemes ellátogatni ezekhez, mert bőr és bőr/pattanás és pattanás között is van különbség, a bőrgyógyászok sem ugyanazokat írják fel mindenkinek.
És igen, sokat számít, hogy milyen ruhákat viselsz, iszol-e elég vizet stb.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!