Ezekből a hajszínezőkből elég lesz 1 doboz a mellemig érő hajamra?
Figyelt kérdés
Hajszínező: [link]
Kb a hajam hosszúsága: [link]
Azért gondolom, h egy elég lenne, mert elég nagy doboza van a többi hajfestékhez képest :S
Csak tapasztaltak írjanak, mert a "sztem igen/nem" válaszokkal nem érek el semmit. Köszönöm!
2010. aug. 1. 09:59
11/13 anonim válasza:
vedd meg a 3 dobozzal,nekem picit rövidebb a hajam mint a képen lévő de nekem bőven kell a 2 .maximum egy megmarad és legközelebb nem kell venni :)
12/13 anonim válasza:
Én vagyok, aki írta, hogy elég egy. Nekem is olyan hosszú hajam van, mint a képen és mindig elég volt rá 1, de azt azért hozzáteszem, higy pl. Palettéből még a 2 is kevés volt... Viszont világosítani a Castinggal nem fogsz tudni, max. fényesebb lesz tőle a hajad.
13/13 anonim válasza:
nekem csak 1 nagyon kicsivel rövidebb a hajam, nagyon dús és hullámos. Nekem mindig elég az 1 doboz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!