Ezekből a hajszínezőkből elég lesz 1 doboz a mellemig érő hajamra?
Hajszínező: [link]
Kb a hajam hosszúsága: [link]
Azért gondolom, h egy elég lenne, mert elég nagy doboza van a többi hajfestékhez képest :S
Csak tapasztaltak írjanak, mert a "sztem igen/nem" válaszokkal nem érek el semmit. Köszönöm!
kb annyira dús, mint a képen, bár ha kivasalom (mert egyébkén hullámos), akkor talán még kevesebb :S
nem vastag szálú és nem is vékony, olyan közepes:D
Ha csak lenövésed van, akkor elég. Ha más színre akarod festeni, akkor 2 doboz kell, mert akkor jó alaposan be kell hogy fogja mindenhol. Legalábbis az én szintén mellig érő hajamnál ezt tapasztaltam.
Az, hogy a doboz mérete mekkora, pedig nem jelent semmit, mindegyikben ugyanannyi a festék:)
Hát nem hinném, hogy elég egy. Nekem csak a lenövéseimre kell 1db.
Szerintem vegyél 3at (valami olcsóbbat, de nekem mindegy :)), aztán maximum megmarad, majd következőkor felhasználod. Azért ciki lenne, ha festés közben jönnél rá, hogy nem elég a festék :)
jézus, most akkor mi legyen?:D
aki azt írta,h castingból elég 1 doboz, ő ezt miből gondolja? ebben több van, mint a többi márkában?
am világosítani akarok, ha ez számít (barnából világosabb barnát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!