Mit lehetne ez ellen tenni? Nagyon el vagyok keseredve már.
Szóval kb. 3 hónapja edzek.
Lehet ettől vagy nem, de a mellkadomat, és a hátamat szép lassan ellepték a pattanások.
Nagyon sok vqn már, pedig egy kétnél nem volt több.
És már nem merek atlétát felvenni se, nehogy meglássák.
Mit tegyek?
Mert kb. 1 hónap mire elmúlik itt egy pattanás, és nem értem miért ilyen lassan, közbe minden nap jön ki egy új pattanás.
Az arcomon normális a bőr, néha néha pattanás van rajta, de hamar elmúlik.
Kérlek segítsetek.
hány éves vagy,mit eszel,mennyi vizet iszol,milyen fehérjeport iszol, kokszolsz e, ezek fontos kérdések lennének
Ha fiatal vagy akkor nem az edzéstől jönnek elő a pattanások hanem azért mert benne vagy a pubertásban,majd elmúlik
Ne egyél csokoládét sokat mert attól is kijönnek a pattanások, és igyál legalább 1,5 - 2 liter vizet naponta hogy tisztulj kifelé (edzésen is igyál meg legalább 1 liter vizet)
Fehérjeporból én ajánlom a Scitec SoyPro-t csokis vagy vaniliás izben [link]
Kokszolni remélem nem kokszolsz mert ha anyagozol akkor ne csodálkozz a pattanásokon, ürül a méreganyag kifelé a szervezetedből
Egyedül fehérje szeleteket szoktam enni, egészségesen élek.
Este szoktam edzeni, szóval fürdök is 1 órán belül.
De ezek nem is pattanások, inkább kiömlés vagy valami ilyesmi.
Ilyen fehéres szürke az egész, és viszketnek.
És nem úgy fehéres szürke mint q pattanás teteje hanem ez az egész fehér.
Ja és az arcomon nincs sok pattanás hála istennek
Napi 30 grammnyit viszek be fehérje szeletekből.
Múgy változó, van olyan nap amikor 160g fehérjét is beviszek, valamikor csak 90-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!