S. O. S! Mit tehetnék ez ellen? Már nagyon el vagyok keseredve!
Figyelt kérdés
Nagyjából másfél éve kezdtem el borotválni az arcom(fiú vagyok)és már az első pár alkalom után nagyon csúnya,sötétpiros foltok jelentek meg a szám környékén mindkét oldalt.Pedig használok előtte borotvahabot,utána arcszeszt,de akkor is ez az eredmény,nem múlik el,hiába kenem bármivel.Vannak időszakok,amikor elhalványodnak a foltok,de akkor is láthatóak,most pedig ismét durván előjött borotválkozás után.Annyira ronda vagyok tőle,hogy az hihetetlen,azóta egy lánynak sem tetszem.
Bejelöltem a képen,hogy az arcom melyik részén vannak ezek a piros foltok.Nem kiütés vagy pattanás,hanem csak egyszerűen rikítóan vörös a bőr ezeken a helyeken!
Valaki tudna segíteni,hogy mit tehetnék?Nagyon elegem van,hogy nem múlik el és semmi nem használ...
2014. szept. 20. 10:24
1/3 anonim válasza:
nem pont azért mert a keveset használsz és irritálja a bőröd? esetleg próbáltad h vársz egy kicsit hogy a hab kicsit puhítsa a bőröd?
2/3 anonim válasza:
Arcszeszből milyet használsz? keress olyat ami alkoholmentes, nem csíp meg ilyesmi, hanem hidratál. A borotvát sose nyomd rá a bőrre, ne húzd végig egy helyen túl sokszor. Vegyél Sudocrem-et rá hogy elmúljon a pirosság. Ha ez sem segít menj bőrgyógyászhoz.
3/3 anonim válasza:
Használj borotválkozásutáni balzsamot,nyugtatja a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!