Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet feljelenteni azt a...

Hol lehet feljelenteni azt a fodrászt, aki miatt a fél hajam kihullott?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam fodrásznál. Férfiként a tiszta ősz hajamat festettem be feketére. A fodrász sokáig pepecselt vele, és nagyon sokat fizettem érte. De mióta hazajöttem a fodrásztól, egyfolytában hullik a hajam, az egész lakás festett fekete hajszálakkal van tele. Ha beletúrok a hajamba, egész csomók, kisebb tincsek maradnak az ujjaim között. Mintha a tövétől törne le a hajam. Mit csinált velem ez az állat?

2020. jún. 8. 16:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen hajtípus, ezt tanították nekünk a fodrászképzőben, amelyik egyszerűen ledobja a festéket. Nem fogja be a festék. Ilyenkor kell ún. előpigmentálást alkalmazni, de az elég macerás művelet, és nem tesz túl jót a hajszálaknak. Az oktatónk azt mondta, hogy vannak olyan hajak, amelyeket nem lehet és nem is érdemes festeni, ha nagyon nagy erőszakkal rámegyünk, max. sikerülhet, de túl nagy ára lesz (hullás, töredezés). Azt mondta az oktatónk, ilyen esetben segíteni kell a vendégnek olyan frizurát kiválasztani, amely ősz vagy őszülő hajjal is jól áll. Vannak hajtípusok, amikor el kell fogadni az őszülést.
2020. jún. 10. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!