Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet feljelenteni azt a...

Hol lehet feljelenteni azt a fodrászt, aki miatt a fél hajam kihullott?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam fodrásznál. Férfiként a tiszta ősz hajamat festettem be feketére. A fodrász sokáig pepecselt vele, és nagyon sokat fizettem érte. De mióta hazajöttem a fodrásztól, egyfolytában hullik a hajam, az egész lakás festett fekete hajszálakkal van tele. Ha beletúrok a hajamba, egész csomók, kisebb tincsek maradnak az ujjaim között. Mintha a tövétől törne le a hajam. Mit csinált velem ez az állat?

2020. jún. 8. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ELÖSZÖR menj vissza a fodrászhoz vagy egy börgyógyászhoz, mert most még lehet segíteni, késöbb egyre nehezebb lesz.
2020. jún. 9. 09:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, el kéne ma mennem egy magán bőrgyógyászhoz, mert ez nem állapot. Úgy van, ahogy az első válaszoló írta, valami nagyon rossz kémiát pakoltak fel a hajamra. De minek is mentem bele??? Miért is hallgattam a barátnőmre???
2020. jún. 9. 09:26
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Mert rágta a füledet, te meg fejet is hajtottál, hogy igen, drágám.. Miért is fesd feketére a hajadat, ha a kis menyasszonyod őszen ismert és szeretett meg? Ettől jobb fényképek készültek volna? Ugyan már.. Senki sem fekete hajjal ismer téged, a nődnek mégis a hajszíned marha fontos volt. Gyötörd őt, ne a fodrászt akard feljelenteni. Valószínűleg ő semmiről sem tehet.
2020. jún. 9. 15:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Jaj, ezt a napomat nem kívánom senkinek. Tartós hajfesték eltávolítóval leszedték a förtelmet a hajamról, de rémes állapotú maradt szegény hajam, kb. a fele maradt meg, és a színe sem a régi szép őszes, hanem inkább olyan piszkosszürke, mert azért tökéletesen nem sikerült a színt kiszedni. Most olyan hajléktalanszürke a fejem, de legalább a fejbőröm már nem ég. Bekenték valami nagyon jó olajos szerrel, az jólesett, hűsítette, megszűnt az az égető érzés, ami péntek óta kínzott.
2020. jún. 9. 16:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén szólva már pénteken vagy legkésöbb szombaton vissza kellett volna menned, akkor a hajad sem ment volna ennyire tönkre.
2020. jún. 9. 16:50
 16/21 A kérdező kommentje:
De nem a szalonban voltunk ma, hanem egy nagyon tapasztalt öreg fodrász néninél, aki van vagy 65 éves, de a szakma királynője. Az az öreg néni egy csoda. Amit lehetett emberileg, ő megtette, segített.
2020. jún. 9. 17:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, a fodrász sem direkt csinálta azt, ami történt veled. Ha kontár lenne, már rég nem lennének vendégei.

A néni is mindent megtett.

Idő lesz, amíg a hajad újra meg ő, és az is idő, amíg a bennmaradt festék kikopik. Addig is kitartást! És sok boldogságot!

2020. jún. 9. 17:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem jó előjel az esküvőhöz. De nem vagyok babonás. Ha törik, ha szakad, holnap akkor is szép napnak kell lennie. És végre már nem ég a fejbőröm. Csak ez a szín, ami megmaradt, ez szörnyű. Csak nem sikerült kivenni egészen minden festékmaradványt a hajamból.
2020. jún. 9. 19:00
 19/21 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes, ha nők érdeklődnek otthoni első hajfestésről akkor mindig az a tanács, hogy fodrásszal csináltassa nehogy elszúrja magának. Szóval szerintem a fodrász a hibás, mert neki tudnia kellett volna, hogy milyen festéket használjon arra a hajtípusra amivel dolgozni fog. Remélem teljesen rendbe fog jönni a hajad! A fekete festék amúgy a legpusztítóbb, még a szőkénél is ártalmasabb.
2020. jún. 10. 11:29
 20/21 anonim ***** válasza:
95%

Azt nem lehet ELÖRE megmondani, kinek milyen tipusú a haja, csak valamennyire behatárolni.

Csodát a fodrász sem tud tenni, ha nem tesztelteti elöre a festéket a vendég, akkor bármi elöfordulhat.

2020. jún. 10. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!