Hol lehet feljelenteni azt a fodrászt, aki miatt a fél
hajam kihullott?
nyird le a fejed kopaszra aztán borotváld is le a fejed, igy megszabadulsz a attól a rossz kémiától ami a hajadon meg a fejbőrödön van
Igy remélhetőleg meg lehet menteni a menthetőt
2020. jún. 8. 16:07
2/21 A kérdező kommentje:
Szerdán lesz az esküvőm. Amiatt festettem be, a menyasszonyom kérésére. Mit szólna, ha kopaszon lépnék vele az anyakönyvvezető elé?
Ha NEKI az a lényeg, akkor úgysem lesz tartós a házasság.
Másrészt meg nem most kellett volna tesztelni a hajfestést, uyganis nem a fodrász hibája, hanem a te hajad nem bírja a festéket, vagy nem ezt a fajtát - de ezt elöre nem tudhatja senki. Ezért szokás jóval korábban kipróbálni, melyik festéket és milyen koncentrációban lehet az adott hajra használni.
2020. jún. 8. 16:13
JA, meg menj vissza a fodrászhoz és töle kérj segítséget, mert sok esetben egy apró trükk is elég ahhoz, hogy a probléma megszünjön.
De még az sem kizárt, hogy eddig is hullott a hajad, csak nem votl feltünö, mert nem fekete volt.
2020. jún. 8. 16:14
5/21 A kérdező kommentje:
39 éves vagyok, soha nem hullott a hajam. Igaz, hogy már a húszas éveim második felében elkezdett őszülni, és 36 éves koromra gyakorlatilag teljesen ősz voltam, de hullani nem hullott. Most meg már hozzá sem merek érni, meg sem merem fésülni. Úgy hullik, mint a bátyám feleségéé hullott, amikor kemoterápiát kapott.
Feljelenteni aszondja :D A fodrászrendőrségnél :D
2020. jún. 8. 16:24
7/21 A kérdező kommentje:
Biztos létezik valamilyen szakmai kamara, amely segíthet abban, hogy megvonják az illetőtől a működési engedélyt. Másrészt fogyasztóvédelem is van talán a világon. Annyi jó is van a fodrászok között, hogy pont egy ilyen senkiházi kontárt tudtam kifogni!!! Egy hipermodern, elegáns szalonban!
Nem feltétlen a fodrász a hibás, ugyanis nem mindenkinek egyformán bírja a haja a festéket, vannak, akik túl erösen reagálnak rá.
Föleg, ha neked már régen megöszült a hajad, akkor lehet valami probléma vele, és ez okozhatja, hoyg a hajad törik/hullik a festéstöl.
De ezt a fodrász elöre nem tudhatja, emiatt semmi jogalapod sincs semmiféle feljelentésre vagy egyéb lépésre, egyszerüen csak nem volt szerencséd.
Többek közt ezért is kell az elsö festés elött tesztet csináltatni, és nem egy fontos alkalom elött elsöre egyböl belevágni.
2020. jún. 8. 18:03
Még mindig nem biztos, hogy a fodrász a hibás. Bolti festékek esetében például ajánlják, hogy csináljunk allergia tesztet 48 órával a festés előtt, ez ha szalonba mész nyílván lehetetlen. Nem viszketett vagy égett a fejbőröd, amíg rajta volt a festék? Mert az NEM normális. Sürgősen ki kéne kérni egy hozzáértő véleményét, akár tényleg hívj fel másik fodrászokat.
2020. jún. 8. 18:07
10/21 A kérdező kommentje:
Tudtam én, hogy ebből nem fog jó kisülni. Már akkor furcsán bizsergett a fejbőröm, miközben kente fel a festéket. Ráadásul ez egy több körből álló, bonyolult folyamat volt, a barátnőmmel öt órán keresztül voltunk ott. Állítólag előpigmentálást végzett, megnyitotta vagy kinyitotta a hajszálakat, hogy azok jobban befogadják a festéket, mert az ősz haj ellenállóbb, rezisztensebb. Ezt részletesen magyarázta is. De minek is mentem bele??? A barátnőm rágta a fülemet már hónapok óta, és persze minden nő tökéletes részleteket akar látni az esküvőjén, de ez így nekem egy rémálom. Nem múlt el a hullás, már csak azt várom, legyünk túl az esküvőn, utána irány a bőrgyógyász vagy hajgyógyász.
Kapcsolódó kérdések: